Op donderdag 3 september vond het periodieke overleg plaats van het project ‘Groen onderwijs / samenwerking in de groene delta’ waarbij het onderwijs van Pontes (VMBO), Scalda (MBO), HZ (HBO), HAS (HBO) en UCR (WO) op het gebied van ‘Groen’ toekomstbestendig wordt gemaakt.
Bureau FDZ neemt deel aan de projectgroep en levert daarbij vooral een bijdrage vanuit het perspectief van de foodbedrijven (hele keten). We vinden het met name belangrijk om de scholen, bedrijven en studenten te verbinden rondom de innovatiethema’s zoals benoemd in ons innovatienetwerk. Het onderzoek op deze thema’s kan dan een rol spelen binnen de opleidingen. Zo geven we met elkaar invulling aan ‘een leven lang leren’.
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!