Innovatiebijeenkomst Werken in Food - FoodDelta Zeeland

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Datum 24 november 2022

INNOVATIEBIJEENKOMST WERKEN IN FOOD

VINDEN, BINDEN EN BOEIEN VAN MEDEWERKERS VRAAGT OM NIEUWE MANIEREN VAN WERKGEVERSCHAP.

De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Hoe? Kom 24 november naar de innovatiebijeenkomst en kom te weten hoe u -met subsidie- hieraan kunt werken

PROGRAMMA:

Nieuwe manieren van werkgeverschap.

Inspiratie door Peter van der Haagen, People Lead bij McDonald’s.

Peter is verantwoordelijk voor instroom & doorstroom van bijna 600 enthousiaste en bevlogen medewerkers binnen McDonald's, van Den Helder tot Alkmaar. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het HR-beleid en Training & Ontwikkeling op de werkvloer.

 

FIT2030 programma in de Zeeuwse foodsector

Toelichting door Arry Verhage en Johan Dourleijn.

Arry is directeur van de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie en gespecialiseerd in sociale innovatie op de werkvloer. Johan is directeur van bureau FoodDelta Zeeland, het netwerkbureau van het gelijknamige kennis- en innovatienetwerk.

Interactief creatief

Met elkaar in gesprek over prioriteiten, praktische aanpak en meedoen.

Peter van der Haagen zal dit creatieve onderdeel begeleiden. Rinus de Rijder (SVO) en Mischa Flore (Scalda) lichten het idee van een Zeeuwse Food Academy toe.

 

Locatie; Land en Zeezicht te Kamperland

Aanmelden verplicht; stuur een email naar aanmelden@fooddeltazeeland.nl met daarin uw naam + naam bedrijf

Link naar de Uitnodiging

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht