Innovatiebijeenkomst Werken in Food - FoodDelta Zeeland

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Datum 24 november 2022

INNOVATIEBIJEENKOMST WERKEN IN FOOD

VINDEN, BINDEN EN BOEIEN VAN MEDEWERKERS VRAAGT OM NIEUWE MANIEREN VAN WERKGEVERSCHAP.

De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Hoe? Kom 24 november naar de innovatiebijeenkomst en kom te weten hoe u -met subsidie- hieraan kunt werken

PROGRAMMA:

Nieuwe manieren van werkgeverschap.

Inspiratie door Peter van der Haagen, People Lead bij McDonald’s.

Peter is verantwoordelijk voor instroom & doorstroom van bijna 600 enthousiaste en bevlogen medewerkers binnen McDonald's, van Den Helder tot Alkmaar. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het HR-beleid en Training & Ontwikkeling op de werkvloer.

 

FIT2030 programma in de Zeeuwse foodsector

Toelichting door Arry Verhage en Johan Dourleijn.

Arry is directeur van de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie en gespecialiseerd in sociale innovatie op de werkvloer. Johan is directeur van bureau FoodDelta Zeeland, het netwerkbureau van het gelijknamige kennis- en innovatienetwerk.

Interactief creatief

Met elkaar in gesprek over prioriteiten, praktische aanpak en meedoen.

Peter van der Haagen zal dit creatieve onderdeel begeleiden. Rinus de Rijder (SVO) en Mischa Flore (Scalda) lichten het idee van een Zeeuwse Food Academy toe.

 

Locatie; Land en Zeezicht te Kamperland

Aanmelden verplicht; stuur een email naar aanmelden@fooddeltazeeland.nl met daarin uw naam + naam bedrijf

Link naar de Uitnodiging

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht