Op 6 maart 2024 vond een inspirerende en smakelijke bijeenkomst plaats in het Industrieel Museum Zeeland, georganiseerd door FoodDelta Zeeland in opdracht van de provincies Zeeland, Oost-Vlaanderen, en West-Vlaanderen. Deze Themadag Eiwittransitie in de voedselketen bracht food professionals samen om te discussiëren over de verschuiving naar meer plantaardige en minder dierlijke eiwitten in ons voedselpatroon.
Inspirerende en smakelijke bijeenkomst eiwittransitie
Meer nieuws
27 september 2024Lees meer
Workshop Generatiebrillen: de kracht van perspectieven
Blog geschreven door Christel Jansen Workshop Generatiebrillen: de kracht van perspectieven Bij Food Delta Zeeland zetten we ons in voor zinvol en uitdagend werk in…
25 juli 2024Lees meer
FDZM. hét magazine van de foodsector in Zeeland
In juli heeft FoodDelta Zeeland met trots de nieuwste editie van het FDZM-magazine uitgebracht. Dit magazine, dat een onmisbare bron van informatie is voor iedereen…
15 mei 2024Lees meer
Support the Future of Food
Afgelopen week hadden we een inspirerende lunchbijeenkomst met onze strategische partners en enkele deelnemers van Young FoodDelta Zeeland bij CZAV in Wemeldinge. Het was een…