JOIN
THE FUTURE
OF FOOD

Inspirerende en smakelijke bijeenkomst eiwittransitie

Toegevoegd op: 8 maart 2024

Op 6 maart 2024 vond een inspirerende en smakelijke bijeenkomst plaats in het Industrieel Museum Zeeland, georganiseerd door FoodDelta Zeeland in opdracht van de provincies Zeeland, Oost-Vlaanderen, en West-Vlaanderen. Deze Themadag Eiwittransitie in de voedselketen bracht food professionals samen om te discussiëren over de verschuiving naar meer plantaardige en minder dierlijke eiwitten in ons voedselpatroon.

Terug naar overzicht

Meer nieuws

Festivals als validatielab voor voedselinnovaties

Een haalbaarheidsonderzoek en verkenning naar de validatiemethodiek van Innofest bij festivals om innovatie en economische groei te bevorderen in de foodsector in Zeeland. Op maandag…

Lees meer

FoodDelta Zeeland wenst u fijne feestdagen!

Volgend jaar bouwen we samen met ons netwerk verder aan een toekomstbestendige Zeeuwse foodsector.

Lees meer

FDZM. hét magazine van de foodsector in Zeeland

In december heeft FoodDelta Zeeland met trots de 5e editie van het FDZM-magazine uitgebracht. Dit magazine, dat een onmisbare bron van informatie is voor iedereen…

Lees meer