JOIN
THE FUTURE
OF FOOD

Inspirerende en smakelijke bijeenkomst eiwittransitie

Toegevoegd op: 8 maart 2024

Op 6 maart 2024 vond een inspirerende en smakelijke bijeenkomst plaats in het Industrieel Museum Zeeland, georganiseerd door FoodDelta Zeeland in opdracht van de provincies Zeeland, Oost-Vlaanderen, en West-Vlaanderen. Deze Themadag Eiwittransitie in de voedselketen bracht food professionals samen om te discussiëren over de verschuiving naar meer plantaardige en minder dierlijke eiwitten in ons voedselpatroon.

Terug naar overzicht

Meer nieuws

Workshop Generatiebrillen: de kracht van perspectieven

Blog geschreven door Christel Jansen Workshop Generatiebrillen: de kracht van perspectieven Bij Food Delta Zeeland zetten we ons in voor zinvol en uitdagend werk in…

Lees meer

FDZM. hét magazine van de foodsector in Zeeland

In juli heeft FoodDelta Zeeland met trots de nieuwste editie van het FDZM-magazine uitgebracht. Dit magazine, dat een onmisbare bron van informatie is voor iedereen…

Lees meer
magazine foodsector Zeeland

Support the Future of Food

Afgelopen week hadden we een inspirerende lunchbijeenkomst met onze strategische partners en enkele deelnemers van Young FoodDelta Zeeland bij CZAV in Wemeldinge. Het was een…

Lees meer