Op 6 maart 2024 vond een inspirerende en smakelijke bijeenkomst plaats in het Industrieel Museum Zeeland, georganiseerd door FoodDelta Zeeland in opdracht van de provincies Zeeland, Oost-Vlaanderen, en West-Vlaanderen. Deze Themadag Eiwittransitie in de voedselketen bracht food professionals samen om te discussiëren over de verschuiving naar meer plantaardige en minder dierlijke eiwitten in ons voedselpatroon.
Inspirerende en smakelijke bijeenkomst eiwittransitie

Meer nieuws
4 februari 2025Lees meer
Festivals als validatielab voor voedselinnovaties
Een haalbaarheidsonderzoek en verkenning naar de validatiemethodiek van Innofest bij festivals om innovatie en economische groei te bevorderen in de foodsector in Zeeland. Op maandag…

20 december 2024Lees meer
FoodDelta Zeeland wenst u fijne feestdagen!
Volgend jaar bouwen we samen met ons netwerk verder aan een toekomstbestendige Zeeuwse foodsector.

17 december 2024Lees meer
FDZM. hét magazine van de foodsector in Zeeland
In december heeft FoodDelta Zeeland met trots de 5e editie van het FDZM-magazine uitgebracht. Dit magazine, dat een onmisbare bron van informatie is voor iedereen…
