Op woensdag 15 juli 2020 waren we te gast bij de gemeente Veere om mogelijke samenwerking te bespreken. We zoeken zo contact met elke gemeente in Zeeland om deze overheden ook te verbinden met ons innovatienetwerk.
De gemeenten hebben interesse in de samenstelling van de foodketen in hun gebied. Onze aanpak om bedrijven van veredeling t/m horeca als één foodketen te zien is voor gemeenten vaak nieuw. De betekenis van food in verschillende domeinen, bijvoorbeeld economisch of sociaal, leidt al gauw tot interessante gesprekken en mogelijkheden tot samenwerking.
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!