Join the future of food - Adrian de Koster - FoodDelta Zeeland

Join the future of food - Adrian de Koster

Datum 9 november 2023

De foodsector in ons mooie Zeeland biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Van logistiek medewerker tot voedseltechnoloog, van verpakkingsexpert tot operator. Welk pad kies jij? De keuze is aan jou!

 

Adrian de Koster is  operator bij Vogelaar Vredehof, de specialist in hardfruit in Zeeland. Hij is verantwoordelijk voor het sorteren van appels op kleur, maat en kwaliteit.

Onze mooie provincie Zeeland bruist van het aantal vooruitstrevende bedrijven in foodsector. Wie weet ligt er daar een bruisende carrière op jou te wachten? 

 

Klik hier om filmpje van Adrian te bekijken!

#FoodsectorZeeland #werkeninzeeland #Zeelandheefthet #werkenindefood #toekomstinfood #FoodDeltaZeeland #VogelaarVredehof #food #Zeeland #jointhefutureoffood

Join the future of food - Mike Muller

Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.

Join the future of food - Manuel Nieuwdorp

Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland? 

Join the future of food - Melissa van der Gucht

Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos. 


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht