Join the future of food - Adrian de Koster - FoodDelta Zeeland

Join the future of food - Adrian de Koster

Datum 9 november 2023

De foodsector in ons mooie Zeeland biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Van logistiek medewerker tot voedseltechnoloog, van verpakkingsexpert tot operator. Welk pad kies jij? De keuze is aan jou!

 

Adrian de Koster is  operator bij Vogelaar Vredehof, de specialist in hardfruit in Zeeland. Hij is verantwoordelijk voor het sorteren van appels op kleur, maat en kwaliteit.

Onze mooie provincie Zeeland bruist van het aantal vooruitstrevende bedrijven in foodsector. Wie weet ligt er daar een bruisende carrière op jou te wachten? 

 

Klik hier om filmpje van Adrian te bekijken!

#FoodsectorZeeland #werkeninzeeland #Zeelandheefthet #werkenindefood #toekomstinfood #FoodDeltaZeeland #VogelaarVredehof #food #Zeeland #jointhefutureoffood

Onderzoek Rabobank en Voedselbank

Merijn van Kaam, student op Avans Hogeschool is stagiair bij de Rabobank. Voor zijn stage is hij aan het onderzoeken hoe de Rabobank Voedselbanken beter kan ondersteunen. Hij is aan het onderzoeken wat de motivatie van organisaties is om wel of niet aan Voedselbanken te doneren.

Duurzaamheidsverslag CSRD: van moetje naar kans

Maandag 18 maart werd in innovatienetwerk FoodDelta Zeeland gesproken over de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Nadat Vincent Wanders, o.a. docent bij Nyenrode op dit gebied, een gedegen inleiding had gehouden vertelde Wendel van Maldegem hoe het Zeeuwse fruitbedrijf Vogelaar Vredehof, strategisch partner van het netwerk, al jaren bezig is met de opbouw van een duurzame keten richting de consument.

Inspirerende en smakelijke bijeenkomst Eiwittransitie

Protein Delta Zeeland - de Eiwittransitie, van boer tot bord (of andersom) was het thema op woensdag 6 maart in het Industrieel Museum Zeeland te Sas van Gent. Een themadag die wij mochten organiseren voor de provincies Zeeland, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Een grensoverstijgende bijeenkomst die mogelijk leidt tot nieuwe samenwerkingen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht