join the future of food - Alex Traas - FoodDelta Zeeland

Join the future of food - Alex Traas

Datum 12 december 2023

In de Zeeuwse foodsector wordt niet alleen geïnvesteerd in verse producten maar ook in jou.

Alex Traas neemt ons mee in de functie van Projectleider Optimalisatie bij Vogelaar Vredehof. In deze functie ben je vooral verantwoordelijke voor de verbetertrajecten binnen het proces.

Jouw passie combineren met een duurzame missie? Ook dat kan in de foodsector!

 

#FoodsectorZeeland #werkeninzeeland #Zeelandheefthet #werkenindefood #toekomstinfood #FoodDeltaZeeland #VogelaarVredehof #food #Zeeland #jointhefutureoffood

 

 

Klik hier om filmpje van Alex te bekijken!

#FoodsectorZeeland #werkeninzeeland #Zeelandheefthet #werkenindefood #toekomstinfood #FoodDeltaZeeland #VogelaarVredehof #food #Zeeland #jointhefutureoffood

Doorontwikkeling KAAP

‘Project New Waves gaat De KAAP een enorme boost geven’ . De KAAP wordt hét innovatiepunt waar thema’s food, energie en water samenkomen. En FoodDelta Zeeland doet en denkt mee!

Masterclass micro algen in food producten

Op dinsdagavond 12 maart organiseert HZ University of Applied Sciences een interessante masterclass over de toepassing van micro algen in food producten. De masterclass wordt gegeven door Filips Jager, oprichter en co-owner van I AM ALGAE.

Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord

Op woensdag 6 maart organiseert Bureau FoodDelta Zeeland in opdracht van Euregio Scheldemond de Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord. Laat je inspireren door verschillende sprekers op het gebied van consumentengedrag en nieuwe eiwitteelten en draag jouw steentje bij aan de totstandkoming van innovatieve ideeën!


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht