Join the future of food - Mike Muller - FoodDelta Zeeland

Join the future of food - Mike Muller

Datum 29 november 2023

Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.

“Het leuke aan het werk hier is dat we met verse producten werken en dat elke dag anders is”, vertelt Mike Muller. Mike is werkzaam als Supervisor Verpakkingen bij Krijn Verwijs

Ontdek jouw leidinggevende skills en laat ze tot leven komen in de foodsector! 

 

 

 

Klik hier om filmpje van Mike te bekijken!

#FoodsectorZeeland #werkeninzeeland #Zeelandheefthet #werkenindefood #toekomstinfood #FoodDeltaZeeland #KrijnVerwijs #food #Zeeland #jointhefutureoffood

Doorontwikkeling KAAP

‘Project New Waves gaat De KAAP een enorme boost geven’ . De KAAP wordt hét innovatiepunt waar thema’s food, energie en water samenkomen. En FoodDelta Zeeland doet en denkt mee!

Masterclass micro algen in food producten

Op dinsdagavond 12 maart organiseert HZ University of Applied Sciences een interessante masterclass over de toepassing van micro algen in food producten. De masterclass wordt gegeven door Filips Jager, oprichter en co-owner van I AM ALGAE.

Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord

Op woensdag 6 maart organiseert Bureau FoodDelta Zeeland in opdracht van Euregio Scheldemond de Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord. Laat je inspireren door verschillende sprekers op het gebied van consumentengedrag en nieuwe eiwitteelten en draag jouw steentje bij aan de totstandkoming van innovatieve ideeën!


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht