Join the future of food - Noah Pol - FoodDelta Zeeland

Join the future of food - Noah Pol

Datum 1 november 2023

Van medewerker bij de kerstwinkel naar accountmanager van Nederland. Het kan allemaal binnen de foodsector!

Krijn Verwijs levert gezonde, betrouwbare en verantwoorde producten uit de zee ‘van schip naar schap’.

“Hier binnen Krijn Verwijs zijn genoeg doorgroeimogelijkheden en je kunt jezelf heel goed blijven ontwikkelen”, vertelt Noah Pol

Denk jij over een carrière binnen de foodsector? #Jointhefutureoffood!

Klik hier om filmpje van Noa te bekijken!

#FoodsectorZeeland #werkeninzeeland #Zeelandheefthet #werkenindefood #toekomstinfood #FoodDeltaZeeland #KrijnVerwijs #food #Zeeland #jointhefutureoffood

Onderzoek Rabobank en Voedselbank

Merijn van Kaam, student op Avans Hogeschool is stagiair bij de Rabobank. Voor zijn stage is hij aan het onderzoeken hoe de Rabobank Voedselbanken beter kan ondersteunen. Hij is aan het onderzoeken wat de motivatie van organisaties is om wel of niet aan Voedselbanken te doneren.

Duurzaamheidsverslag CSRD: van moetje naar kans

Maandag 18 maart werd in innovatienetwerk FoodDelta Zeeland gesproken over de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Nadat Vincent Wanders, o.a. docent bij Nyenrode op dit gebied, een gedegen inleiding had gehouden vertelde Wendel van Maldegem hoe het Zeeuwse fruitbedrijf Vogelaar Vredehof, strategisch partner van het netwerk, al jaren bezig is met de opbouw van een duurzame keten richting de consument.

Inspirerende en smakelijke bijeenkomst Eiwittransitie

Protein Delta Zeeland - de Eiwittransitie, van boer tot bord (of andersom) was het thema op woensdag 6 maart in het Industrieel Museum Zeeland te Sas van Gent. Een themadag die wij mochten organiseren voor de provincies Zeeland, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Een grensoverstijgende bijeenkomst die mogelijk leidt tot nieuwe samenwerkingen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht