Join the future of food - Wilbert Kruijt - FoodDelta Zeeland

Join the future of food - Wilbert Kruijt

Datum 19 december 2023

Wilbert Kruijt heeft zijn mbo-opleiding gedaan bij Scalda in Vlissingen en is momenteel Support Engineer bij Limagrain

“Je maakt een heel seizoen door in dit werk. Van het zaaien tot het oogsten”, vertelt Wilbert.

 

Wil jij net als Wilbert ook een bijdrage leveren aan de uitdagingen van onze groeiende samenleving? In de foodsector kan dat! 

#FoodsectorZeeland #werkeninzeeland #Zeelandheefthet #werkenindefood #toekomstinfood #FoodDeltaZeeland #Limagrain #food #Zeeland #jointhefutureoffood

 

 

Klik hier om filmpje van Wilbert  te bekijken!

#FoodsectorZeeland #werkeninzeeland #Zeelandheefthet #werkenindefood #toekomstinfood #FoodDeltaZeeland #Limagrain #food #Zeeland #jointhefutureoffood

Doorontwikkeling KAAP

‘Project New Waves gaat De KAAP een enorme boost geven’ . De KAAP wordt hét innovatiepunt waar thema’s food, energie en water samenkomen. En FoodDelta Zeeland doet en denkt mee!

Masterclass micro algen in food producten

Op dinsdagavond 12 maart organiseert HZ University of Applied Sciences een interessante masterclass over de toepassing van micro algen in food producten. De masterclass wordt gegeven door Filips Jager, oprichter en co-owner van I AM ALGAE.

Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord

Op woensdag 6 maart organiseert Bureau FoodDelta Zeeland in opdracht van Euregio Scheldemond de Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord. Laat je inspireren door verschillende sprekers op het gebied van consumentengedrag en nieuwe eiwitteelten en draag jouw steentje bij aan de totstandkoming van innovatieve ideeën!


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht