LIVING LAB COMBINEERT SAMENWERKING EN EXPERIMENTEREN - FoodDelta Zeeland

LIVING LAB COMBINEERT SAMENWERKING EN EXPERIMENTEREN

Datum 31 juli 2020

Op vrijdag 31 juli was een delegatie van Wageningen Universiteit & Researchcentrum en het ministerie van LNV te gast bij het living lab Schouwen-Duiveland. Ook bureau FDZ heeft een bijdrage geleverd aan deze dag. Het living lab Schouwen-Duiveland heeft een focus op Zoet Water en Buitendijkse Teelten.

Het living lab, met Schouwen-Duiveland als voorbeeld, is voor ons innovatienetwerk een inspiratiebron hoe triple helix samenwerking (overheid, kennisinstellingen en bedrijven) rondom een thema concreet vormgegeven kan worden en gecombineerd kan worden met experimenteren, richting een nieuwe toekomst.

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht