Masterclass Foodchain & Transition - FoodDelta Zeeland

Masterclass Foodchain & Transition

Datum 13 februari 2023

Maandag 13 februari heeft Bureau FDZ een -creatieve- Masterclass Foodchain & Transition gegeven op de HZ University of Applied Sciences te Middelburg. Een groep van 5 internationale, 2e jaar studenten houdt zich komende maanden bezig met de transitie in de voedselketen.

De masterclass was de start voor het onderdeel Food van hun opleidingstraject Global Project & Change Management dat bestaat uit 3 onderdelen: Water en Energie vormen de ander twee. Johan Dourleijn van Bureau FDZ  heeft de inleiding gegeven. Vervolgens zijn de studenten creatief aan de slag gegaan om de voedselproducerende keten en de uitdagingen van de voedseltransitie te visualiseren, om daar als change managers in spé te leren waar het om draait bij verandering.  Aandacht wordt gegeven aan de rol van bedrijfsleven, scholen/ kennisinstellingen, overheden en Ngo’s.

Zo leidt Zeeland veranderaars op die begrijpen wat nodig is om de Zeeuwse foodsector naar een duurzame toekomst te leiden.

Bureau FDZ heeft deze masterclass gegeven als vertegenwoordiger van de samenwerkende Zeeuwse foodsector in het kennis- en Innovatienetwerk FoodDelta Zeeland

 

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht