Masterclass Foodchain & Transition - FoodDelta Zeeland

Masterclass Foodchain & Transition

Datum 13 februari 2023

Maandag 13 februari heeft Bureau FDZ een -creatieve- Masterclass Foodchain & Transition gegeven op de HZ University of Applied Sciences te Middelburg. Een groep van 5 internationale, 2e jaar studenten houdt zich komende maanden bezig met de transitie in de voedselketen.

De masterclass was de start voor het onderdeel Food van hun opleidingstraject Global Project & Change Management dat bestaat uit 3 onderdelen: Water en Energie vormen de ander twee. Johan Dourleijn van Bureau FDZ  heeft de inleiding gegeven. Vervolgens zijn de studenten creatief aan de slag gegaan om de voedselproducerende keten en de uitdagingen van de voedseltransitie te visualiseren, om daar als change managers in spé te leren waar het om draait bij verandering.  Aandacht wordt gegeven aan de rol van bedrijfsleven, scholen/ kennisinstellingen, overheden en Ngo’s.

Zo leidt Zeeland veranderaars op die begrijpen wat nodig is om de Zeeuwse foodsector naar een duurzame toekomst te leiden.

Bureau FDZ heeft deze masterclass gegeven als vertegenwoordiger van de samenwerkende Zeeuwse foodsector in het kennis- en Innovatienetwerk FoodDelta Zeeland

 

Join the future of food - Mike Muller

Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.

Join the future of food - Manuel Nieuwdorp

Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland? 

Join the future of food - Melissa van der Gucht

Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos. 


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht