Onze strategisch partner HZ University of Applied Sciences, Team Ad Food, Business & Innovation organiseert een interessante masterclass over de toepassing van micro algen in food producten. De masterclass wordt gegeven door Filips Jager, oprichter en co-owner van I AM ALGAE.
Tijdens de masterclass neemt Filips Jager de deelnemers mee in de producten, technologie en business case van I AM ALGAE. Ook wordt ingegaan op de toepassingsmogelijkheden van micro algen in food producten voor onder andere horeca en catering. Ontdek alles over:
- Toepassingsmogelijkheden van micro algen in food producten voor Horeca en Catering.
- Innovatieve technologie om algen te laten groeien.
- Het proces van idee, product, productie en de business case van dit innovatieve bedrijf
- Niche fresh frozen micro algen
Aansluitend geven docenten en studenten van de Associate degree Deeltijdopleiding Food, Business & innovation een korte inkijk in de opleiding en meer specifiek over de modules Food & Experience en Food & Healthy Lifestyle. Tevens is er gelegenheid om meer informatie over deze unieke food opleiding te krijgen.
De masterclass wordt gehouden op dinsdag 12 maart a.s. van 19.00-20.30 uur (aansluitend korte borrel) op de HZ aan de Edisonweg 4 in Vlissingen.
Wij verzoeken u om uzelf uiterlijk 4 maart a.s. aan te melden voor deelname aan deze masterclass. Klik HIER om aan te melden