Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond.
We zullen onderstaande programma twee keer aanbieden. Dit geeft u de mogelijkheid om aan te sluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.
Rondleiding Voedselverwerkingsfabriek: Na afloop van het middagprogramma om 16:00 uur bieden we de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in de voedselverwerkingsfabriek. Ontdek de mogelijkheden voor het testen, opschalen en produceren van voedsel en leer over nieuwe technologieën.
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd speciaal voor:
Food Tech Brainport
Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond
Dit evenement is het eerste in een reeks van drie evenementen, die de komende maanden bij verschillende Field Labs zullen plaatsvinden. Andere thema's die aan bod zullen komen zijn automatisering en gezonde inhoudsstoffen in voeding. Dit evenement is een samenwerking van:
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!