THE FUTURE
OF FOOD
Nieuws
Hier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen in de foodsector.
Kookworkshop ‘Wat eten we morgen?’
Tijdens de Week van Ons Eten, die in 2024 plaatsvond van 5 tot en met 12 oktober, organiseerde FoodDelta Zeeland de kookworkshop “Wat Eten We…
Workshop Generatiebrillen: de kracht van perspectieven
Blog geschreven door Christel Jansen Workshop Generatiebrillen: de kracht van perspectieven Bij Food Delta Zeeland zetten we ons in voor zinvol en uitdagend werk in…
FDZM. hét magazine van de foodsector in Zeeland
In juli heeft FoodDelta Zeeland met trots de nieuwste editie van het FDZM-magazine uitgebracht. Dit magazine, dat een onmisbare bron van informatie is voor iedereen…
Support the Future of Food
Afgelopen week hadden we een inspirerende lunchbijeenkomst met onze strategische partners en enkele deelnemers van Young FoodDelta Zeeland bij CZAV in Wemeldinge. Het was een…
Onderzoek Rabobank en Voedselbank
Merijn van Kaam, student op Avans Hogeschool is stagiair bij de Rabobank. Voor zijn stage is hij aan het onderzoeken hoe de Rabobank Voedselbanken beter…
Duurzaamheidsverslag CSRD: van moetje naar kans
Maandag 18 maart werd in innovatienetwerk FoodDelta Zeeland gesproken over de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).
Inspirerende en smakelijke bijeenkomst eiwittransitie
Op 6 maart 2024 vond een inspirerende en smakelijke bijeenkomst plaats in het Industrieel Museum Zeeland, georganiseerd door FoodDelta Zeeland in opdracht van de provincies Zeeland, Oost-Vlaanderen, en West-Vlaanderen
Career Delta Zeeland onderwerp van gesprek
Career Delta Zeeland, een van de ambities van innovatienetwerk FoodDelta Zeeland, was dinsdag 27 februari onderwerp van gesprek. Dominique van Keeken en Johan Dourleijn , beiden van netwerkbureau…
Doorontwikkeling KAAP
‘Project New Waves gaat De KAAP een enorme boost geven’ Windmolenbladen om op te testen, een control-room, een experimenteerkeuken en een proef-fabriek voor food-toepassingen.