JOIN
THE FUTURE
OF FOOD
default

Nieuws

Hier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen in de foodsector.

Masterclass Micro algen in Food Producten

Merijn van Kaam, student op Avans Hogeschool is stagiair bij de Rabobank. Voor zijn stage is hij aan het onderzoeken hoe de Rabobank Voedselbanken beter…

Lees meer

Themadag Eiwittransitie

Op woensdag 6 maart organiseert Bureau FoodDelta Zeeland in opdracht van Euregio Scheldemond de Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord. Laat je inspireren door verschillende…

Lees meer

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024 bij FoodDelta Zeeland: Samenwerken aan de Toekomst van Food Op woensdag 31 januari 2024, vanaf 16.00 uur, vond de inspirerende nieuwjaarsbijeenkomst plaats bij FoodDelta Zeeland. Deze…

Lees meer