Project New Food - FoodDelta Zeeland

Datum 31 maart 2018

Het project New Food is succesvol afgrond per maart 2018. Het project heeft onbekende en nieuwe agrarische of aquacultuur producten uit de provincie Zeeland onderzocht en hiervoor verschillende productontwikkeling mogelijkheden weergegeven. De resultaten worden nu verder opgepakt door de verschillende ondernemers die ook deelgenomen hebben aan het project.

Daarnaast zal FoodDelta Zeeland de productontwikkeling verder begeleiden voor diverse ondernemers, onder andere in een project samen met het Agro Food Centrum Rusthoeve.

Voor meer informatie en een exemplaar van het rapport kunt u contact opnemen met de projectmanager: Ronald de Vos, r.devos@foodddeltazeeland.nl

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van de Provincie Zeeland.

26 oktober 2020

BLOG: Een zwerm spreeuwen

Elk jaar verschijnen ze weer. Fascinerende wolken van spreeuwen. Samen dansen ze in de avondzon, op zoek naar een slaapplaats. Samen ontwijken ze gevaar door snelle koersveranderingen. Samen gaan ze ’s ochtends weer op zoek naar nieuwe voedselgebieden. En samen hebben ze – denk ik er maar bij – met z’n allen veel plezier. Hoe doen ze dat, zonder te botsen? Wie heeft de leiding?

21 oktober 2020

Bijeenkomst Zeeuws Protein Cluster

Op woensdag 14 oktober kwamen de deelnemers aan het Zeeuws Protein Cluster voor het eerst bij elkaar. Dit nieuwe samenwerkingsverband gaat de komende maanden in opdracht van de provincie Zeeland bedenken wat de onderscheidende, gezamenlijke ambitie van de Zeeuwse foodsector voor 2030 moet zijn op het gebied van de eiwittransitie.

Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht