Het project New Food is succesvol afgrond per maart 2018. Het project heeft onbekende en nieuwe agrarische of aquacultuur producten uit de provincie Zeeland onderzocht en hiervoor verschillende productontwikkeling mogelijkheden weergegeven. De resultaten worden nu verder opgepakt door de verschillende ondernemers die ook deelgenomen hebben aan het project.
Daarnaast zal FoodDelta Zeeland de productontwikkeling verder begeleiden voor diverse ondernemers, onder andere in een project samen met het Agro Food Centrum Rusthoeve.
Voor meer informatie en een exemplaar van het rapport kunt u contact opnemen met de projectmanager: Ronald de Vos, r.devos@foodddeltazeeland.nl
Dit project is mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van de Provincie Zeeland.
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!