Protein Delta Zeeland op Floriade - FoodDelta Zeeland

Protein Delta Zeeland op Floriade

Datum 5 juli 2022

             

Zeeuwse bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken samen aan vernieuwing van het voedselsysteem in het innovatienetwerk FoodDelta Zeeland. Met betrekking tot de eiwittransitie bouwen ze aan hun gezamenlijke ambitie Protein Delta Zeeland. In de hele keten van uitgangsmaterialen t/m winkels en restaurants wordt geïnnoveerd om duurzame plantaardige, mariene en schimmeleiwitten op het bord van de consument te krijgen.

Graag laten we u kennismaken met PROTEIN DELTA ZEELAND tijdens een inspirerende dag op de Floriade. Op dinsdag 5 juli vertellen de Zeeuwse bedrijven Limagrain, CZAV, Meatless, Krijn Verwijs en Kingfish Zeeland over hun bijdrage aan de eiwittransitie, organiseren we een proeverij en bezoeken we samen de Floriade-kavel 142 The Protein Showcase*.We verwachten dat deze dag zal bijdragen aan uw bewustwording van de Zeeuwse foodsector en kan helpen bij de invulling van uw eigen werkzaamheden op het gebied van de eiwittransitie.

Wij nodigen u, mede namens de presenterende bedrijven, van harte uit op 5 juli op de Floriade te Almere. Vergeet niet uzelf aan te melden!

De ochtendsessie is van 10.30-13.00 uur, de middagsessie van14.30-17.00 uur. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie en een toegangsticket tot de Floriade.

UITNODIGING IN PDF        AANMELDEN

Graag ontmoeten we u bij de Protein Delta Zeeland Experience!

 

 

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht