Op dinsdag 1 september 2020 hield onze strategische partner Rabobank de aftrap van hun initiatief RABO FOOD FORWARD met focus Korte Ketens. Via een video conference werden deelnemers uit het hele land geïnformeerd over dit onderwerp en vonden groepsgesprekken plaats waarin de groepen krantenkoppen uit de toekomst moesten verzinnen.
Bureau FDZ neemt ook deel aan het vervolg van dit initiatief en legt hierbij de verbinding met ons netwerkinitiatief om in Zeeland een programma rondom korte ketens en/of regionale ketens van de grond te krijgen. Hiervoor wordt subsidie van de provincie Zeeland gevraagd.
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!