Samenwerking Huis van de Techniek - FoodDelta Zeeland

Samenwerking Huis van de Techniek

Datum 12 oktober 2020

Op zaterdag 12 oktober 2020 had bureau FDZ een eerste overleg met het Huis van de Techniek. Deze stichting werkt met diverse projecten en initiatieven aan het stimuleren van leerlingen om een beta-pakket (techniek) te kiezen. Ook veel banen in Food vereisen de keuze voor een techniek-pakket.

We gaan onderzoeken op welke manieren een samenwerking tussen FoodDelta Zeeland en het Huis van de Techniek de Zeeuwse foodsector zou kunnen versterken. Daarbij zullen we ook bespreken of het HvdT-project Hybride Techniekopleiders een bijdrage kan leveren aan het project Groen Onderwijs.

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht