JOIN
THE FUTURE
OF FOOD

Onderzoek Rabobank en Voedselbank

Toegevoegd op: 10 april 2024

Merijn van Kaam, student op Avans Hogeschool is stagiair bij de Rabobank. Voor zijn stage is hij aan het onderzoeken hoe de Rabobank Voedselbanken beter kan ondersteunen. Hij is aan het onderzoeken wat de motivatie van organisaties is om wel of niet aan Voedselbanken te doneren.

Merijn zou graag met u in contact komen en leren over uw motivaties en inzichten met betrekking tot dit probleem. Het maakt geen verschil of uw organisatie wel of niet doneert, want hij wil graag beide kanten van het verhaal in beeld hebben. zijn vragen duren maximaal 15 minuten, dus hopelijk heeft u een klein moment om hierover in gesprek te kunnen gaan, dit zou hem heel erg helpen bij zijn onderzoek. Merijn zal de komende periode zelf contact opnemen met diverse Zeeuwse foodbedrijven.

Terug naar overzicht

Meer nieuws

FoodDelta Zeeland wenst u fijne feestdagen!

Volgend jaar bouwen we samen met ons netwerk verder aan een toekomstbestendige Zeeuwse foodsector.

Lees meer

FDZM. hét magazine van de foodsector in Zeeland

In december heeft FoodDelta Zeeland met trots de 5e editie van het FDZM-magazine uitgebracht. Dit magazine, dat een onmisbare bron van informatie is voor iedereen…

Lees meer

EIWITRIJKE pannenkoeken

Het biologisch-dynamisch landbouwbedrijf Loverendale heeft de afgelopen jaren het project ‘Eiwitketens met toegevoegde waarde voor mens en natuur’ uitgevoerd. Loverendale is deelnemer aan het FoodDelta…

Lees meer