Save the Date - Nieuwjaarsbijeenkomst - FoodDelta Zeeland

Save the Date - Nieuwjaarsbijeenkomst

Datum 21 december 2023

Wij nodigen u van harte uit voor onze inspirerende nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 31 januari 2024 vanaf 16.00 uur waar we niet alleen het nieuwe jaar zullen verwelkomen maar ook de gelegenheid zullen benutten om u kennis te laten maken met de plannen voor het nieuwe KAAP Innovatiepunt Food. Een plek waar innovatie, creativiteit en samenwerking in de foodsector samenkomen.
 
Tijdens deze bijeenkomst willen we niet alleen samen het glas heffen op nieuwe kansen en uitdagingen, maar ook de mogelijkheid bieden om een locatiebezoek te brengen aan de ruimtes in Innovatiepunt KAAP waar het ‘food innovation center’ gevestigd gaat worden.


Wij hopen dat u de datum vrijhoudt en kijken ernaar uit om samen met u het nieuwe jaar te beginnen met inspiratie, verbinding en een blik op de toekomst van voedselinnovatie.

Doorontwikkeling KAAP

‘Project New Waves gaat De KAAP een enorme boost geven’ . De KAAP wordt hét innovatiepunt waar thema’s food, energie en water samenkomen. En FoodDelta Zeeland doet en denkt mee!

Masterclass micro algen in food producten

Op dinsdagavond 12 maart organiseert HZ University of Applied Sciences een interessante masterclass over de toepassing van micro algen in food producten. De masterclass wordt gegeven door Filips Jager, oprichter en co-owner van I AM ALGAE.

Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord

Op woensdag 6 maart organiseert Bureau FoodDelta Zeeland in opdracht van Euregio Scheldemond de Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord. Laat je inspireren door verschillende sprekers op het gebied van consumentengedrag en nieuwe eiwitteelten en draag jouw steentje bij aan de totstandkoming van innovatieve ideeën!


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht