Startevent voor Europese Subsidieprogramma's - FoodDelta Zeeland

Startevent voor Europese Subsidieprogramma's

Datum 11 april 2022

STARTEVENT VOOR EUROPESE SUBSIDIEPROGRAMMA’S

Op 11 april 2022 vond in de lasloods te Vlissingen het startevent in Zuid Nederland voor de nieuwe Europese subsidieprogramma’s plaats. Zie voor een kort verslag hiervan de volgende link: https://www.stimulus.nl/terugblik-startevent-nieuwe-europese-programmas-op-11-april-2022/

 

Met de subsidies wil Brussel echt impact hebben op de belangrijkste maatschappelijke transities waar onze tijd om vraagt. De transitie van het voedselsysteem (de hele keten) is er daar een van die met name genoemd wordt. De gastspreker Ruud Veltenaar hield de toehoorders voor dat de transitie vraagt om een andere manier van denken waarbij de ‘bedoeling’ van een bedrijf (“hoe maakt mijn bedrijf de wereld een stukje beter en is het netto positief?” voorop moet staat. Deze maatschappelijke toegevoegde waarde zal, zeker in de toekomst, leiden tot financiële toegevoegde waarde en continuïteit. Een mooie vraag voor ons allen die we binnen ons foodnetwerk ook aan elkaar moeten stellen.

Join the future of food - Mike Muller

Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.

Join the future of food - Manuel Nieuwdorp

Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland? 

Join the future of food - Melissa van der Gucht

Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos. 


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht