Op vrijdag 20 november stond tijdens de periodieke vergadering van de strategiegroep van ons netwerk het thema duurzame verpakkingen centraal. Dit ook als opmaat naar de themabijeenkomst over dit thema op 1 december a.s.
Het onderwerp ‘duurzame verpakkingen’ bleek een onderwerp waar veel belangstelling voor bestaat bij de strategische partners. Leonne Cuppen van YKSI Connect, een belevingsplatform voor Nederlands design, liet ter inspiratie een flink aantal voorbeelden zijn van de toekomst van verpakkingen. Daarnaast nam Dirk van Dijk ons mee in de aanpak van Lamb Weston Meijer van de afgelopen jaren. De ervaring die hier opgebouwd is wil men graag inbrengen in ons innovatienetwerk. Na de komende themabijeenkomst zullen we bepalen hoe we hier een vervolg aan gaan geven.
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!