Op vrijdag 18 september 2020 kwam de strategiegroep (vertegenwoordigers van de strategische partners) met een online vergadering bijeen. Deze keer werd er gesproken over het innovatiethema Digitalisering & Robotisering. Door inleiders uit het bedrijfsleven werd het onderwerp geïntroduceerd.
Digitalisering & Robotisering is natuurlijk een belangrijke trend die gaande is en zich verder zal ontwikkelen. De vraag is hoe we als netwerk het beste elkaar bij kunnen helpen. Hier is nog geen goed antwoord op gegeven. Onder de strategische partners is een enquête uitgezet om de richting hierin te bepalen, maar natuurlijk wordt ook u van harte uitgenodigd om ideeën hierover met ons te delen.
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!