Op vrijdag 26 juni 2020 kwam de strategiegroep (vertegenwoordigers van de strategische partners van FDZ) bijeen in het Delta Agrifood Business center, voorheen Suikerlab, in Bergen op Zoom, met HAS Hogeschool als gastheer. De strategiegroep bespreekt telkens een actueel innovatiethema.
Deze keer stond de eiwittransitie op de agenda. Er werd positief gesproken over de oprichting van een Zeeuws Protein Cluster, een structurele groep die de eiwittransitie in Zeeland verder vorm gaat geven. De eerste opdracht aan deze groep is het bedenken van een Zeeuwse ambitie en strategie, in verbondenheid met de nationale initiatieven waaronder The Protein Cluster in Wageningen.
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!