STRATEGIEGROEP VINDEN EN BINDEN VAN MEDEWERKERS - FoodDelta Zeeland

STRATEGIEGROEP VINDEN EN BINDEN VAN MEDEWERKERS

Datum 14 februari 2020

Op vrijdag 14 februari 2020 werd bij Zeelandia in Zierikzee de bijeenkomst van strategische partners gehouden. Het thema was deze keer Het vinden en binden van medewerkers. Als inleiding vertelde Hans Pekaar  over de uitdagingen waar Zeelandia op het gebied van HR voor staat.

Daarna informeerde Maartje Meijers (Scalda) de deelnemers over het project Groen Onderwijs en werd gesproken hoe bedrijven hier een bijdrage aan kunnen leveren. Tenslotte gaf Kees Slingerland een toelichting op (nog goed te keuren) plannen van Impuls Zeeland om meer talenten richting Zeeland te trekken. Als deze plannen doorgaan zullen we hier met Food op aanhaken.

19 juni 2020

(online) Projectbijeenkomst Slimme Ketensamenwerking

Op vrijdag 19 juni kwam de projectgroep Slimme Ketensamenwerking digitaal bijeen om de tussenresultaten te bespreken. HZ-studenten Marvin Hoogesteger en Patrick Verschuure presenteerden de resultaten van hun minor-studie naar het creëren van toegevoegde waarde in de foodketen door informatie-uitwisseling

19 juni 2020

PROJECTBIJEENKOMST SLIMME KETENSAMENWERKING

Op donderdag 20 februari 2020 werd bij Krijn Verwijs te Yerseke een projectbijeenkomst gehouden. Jochem Jonkman (HZ University of Applied Sciences) besprak de resultaten van de eerste fase: het vaststellen van de concrete toegevoegde waarde van ketensamenwerking voor de betrokken partijen. Dit werd voor iedere deelnemer duidelijk gemaakt.

Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht