STRATEGIEGROEP VINDEN EN BINDEN VAN MEDEWERKERS - FoodDelta Zeeland

STRATEGIEGROEP VINDEN EN BINDEN VAN MEDEWERKERS

Datum 14 februari 2020

Op vrijdag 14 februari 2020 werd bij Zeelandia in Zierikzee de bijeenkomst van strategische partners gehouden. Het thema was deze keer Het vinden en binden van medewerkers. Als inleiding vertelde Hans Pekaar  over de uitdagingen waar Zeelandia op het gebied van HR voor staat.

Daarna informeerde Maartje Meijers (Scalda) de deelnemers over het project Groen Onderwijs en werd gesproken hoe bedrijven hier een bijdrage aan kunnen leveren. Tenslotte gaf Kees Slingerland een toelichting op (nog goed te keuren) plannen van Impuls Zeeland om meer talenten richting Zeeland te trekken. Als deze plannen doorgaan zullen we hier met Food op aanhaken.

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht