Een vijftal tweedejaars studenten Commerciële Economie aan de HZ University of Applied Sciences gaat in samenwerking met FoodDelta Zeeland onderzoek doen naar de eiwittransitie vanuit een regionale en nationale context.
De opleiding Commerciële Economie heeft in samenwerking met het HZ Kenniscentrum Ondernemen & Innoveren en Dockwize een programma van twee maanden (februari en maart) ontwikkeld om studenten trends op diverse gebieden te laten onderzoeken. Eén van die gebieden dit jaar is de eiwittransitie. We zullen de studenten in contact brengen met het Zeeuws Protein Cluster van FoodDelta Zeeland en de daar lopende projecten en activiteiten. Op deze manier kunnen hun bevindingen een bijdrage leveren aan onze collectieve ambitie.
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!