Een vijftal tweedejaars studenten Commerciële Economie aan de HZ University of Applied Sciences gaat in samenwerking met FoodDelta Zeeland onderzoek doen naar de eiwittransitie vanuit een regionale en nationale context.
De opleiding Commerciële Economie heeft in samenwerking met het HZ Kenniscentrum Ondernemen & Innoveren en Dockwize een programma van twee maanden (februari en maart) ontwikkeld om studenten trends op diverse gebieden te laten onderzoeken. Eén van die gebieden dit jaar is de eiwittransitie. We zullen de studenten in contact brengen met het Zeeuws Protein Cluster van FoodDelta Zeeland en de daar lopende projecten en activiteiten. Op deze manier kunnen hun bevindingen een bijdrage leveren aan onze collectieve ambitie.
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!