Tweede bijeenkomst Zeeuws Protein Cluster - FoodDelta Zeeland

Tweede bijeenkomst Zeeuws Protein Cluster

Datum 2 november 2020

Op maandag 2 november kwamen de deelnemers aan het Zeeuws Protein Cluster voor de tweede keer bij elkaar om samen een onderscheidende, gezamenlijke ambitie van de Zeeuwse foodsector op het gebied van de eiwittransitie te ontwikkelen. Deze keer werd er aandacht geschonken aan lopende projecten in Zeeland op dit gebied.

We spraken over eiwitrijk brood en bonen van Zeeuwse bodem, de uitdagingen bij de verwerking tot texturaten en eindproducten, en de kansen voor schelpdieren in de eiwittransitie. We krijgen steeds meer zicht op een gezamenlijke richting. De volgende bijeenkomst is 12 november. Wilt u ook meepraten in het ZPC? Meld u aan!

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht