URGENDA Regiotour - FoodDelta Zeeland

Urgenda regiotour Zuidwestelijke Delta

Datum 5 april 2022

Van dinsdag 5 t/m vrijdag 8 april is Urgenda te gast in de Zuidwestelijke Delta. We reizen van Breda naar Goeree-Overflakkee en van Noord-Beveland naar de Hoekse Waard. Steeds laten we - samen met andere partijen - zien wat er al gebeurt op het gebied van duurzaamheid. Bodem, water en biodiversiteit staan centraal tijdens deze tour, want deze thema’s gaan hand in hand met het klimaat. Van natuur en landbouw, bodemverbetering en zeespiegel-stijging tot energieopslagsystemen, eiwittransitie en CO2-opslag. En dit samen met ondernemers, gemeenten, boeren, bewoners en jongeren, ze komen allemaal aan bod!

We toeren met elektrische auto’s door de Zuidwestelijke Delta. Het toergezelschap bestaat uit het Urgenda- team en bestuur met diverse experts zoals Urgenda-directeur Marjan Minnesma, diverse gedeputeerden, wethouders, ondernemers en overige geïnteresseerden.

Kijk voor het laatste, volledige programma op www.urgenda.nl/regiotour. Interesse om een dag mee op stap te gaan of ideeën? Stuur een mailtje aan annelies.bol@urgenda.nl

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht