VIJFDE CAISSON ALS BELEVINGSPLEK VOOR FOOD - FoodDelta Zeeland

VIJFDE CAISSON ALS BELEVINGSPLEK VOOR FOOD

Datum 25 november 2020

Op woensdag 25 november vond er overleg plaats tussen adviesbureau Hof van Hoven en bureau FDZ om te bespreken hoe we het vijfde caisson van het Watersnoodmuseum als belevingsplek kunnen verbinden met het verleden, heden en toekomst van food.

Het Watersnoodmuseum, deelnemer aan ons innovatienetwerk, onderzoekt op welke wijze het vijfde caisson ingezet kan worden om het verhaal van Zee-Land, bedreigingen en kansen, te vertellen. Hierbij kan food een grote rol spelen. Het Watersnoodmuseum (via adviesbureau Hof van Hoven) en FoodDelta Zeeland (via bureau FDZ) gaan hier samen optrekken om tot een mooi plan te komen dat ook een bijdrage levert aan het grotere geheel van de Zeeuwse foodsector. Daarbij zullen we ons netwerk inzetten.

Join the future of food - Mike Muller

Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.

Join the future of food - Manuel Nieuwdorp

Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland? 

Join the future of food - Melissa van der Gucht

Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos. 


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht