Op woensdag 25 november vond er overleg plaats tussen adviesbureau Hof van Hoven en bureau FDZ om te bespreken hoe we het vijfde caisson van het Watersnoodmuseum als belevingsplek kunnen verbinden met het verleden, heden en toekomst van food.
Het Watersnoodmuseum, deelnemer aan ons innovatienetwerk, onderzoekt op welke wijze het vijfde caisson ingezet kan worden om het verhaal van Zee-Land, bedreigingen en kansen, te vertellen. Hierbij kan food een grote rol spelen. Het Watersnoodmuseum (via adviesbureau Hof van Hoven) en FoodDelta Zeeland (via bureau FDZ) gaan hier samen optrekken om tot een mooi plan te komen dat ook een bijdrage levert aan het grotere geheel van de Zeeuwse foodsector. Daarbij zullen we ons netwerk inzetten.
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!