Op woensdag 25 november vond er overleg plaats tussen adviesbureau Hof van Hoven en bureau FDZ om te bespreken hoe we het vijfde caisson van het Watersnoodmuseum als belevingsplek kunnen verbinden met het verleden, heden en toekomst van food.
Het Watersnoodmuseum, deelnemer aan ons innovatienetwerk, onderzoekt op welke wijze het vijfde caisson ingezet kan worden om het verhaal van Zee-Land, bedreigingen en kansen, te vertellen. Hierbij kan food een grote rol spelen. Het Watersnoodmuseum (via adviesbureau Hof van Hoven) en FoodDelta Zeeland (via bureau FDZ) gaan hier samen optrekken om tot een mooi plan te komen dat ook een bijdrage levert aan het grotere geheel van de Zeeuwse foodsector. Daarbij zullen we ons netwerk inzetten.
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!