Op donderdag 18 juni organiseerde Dockwize in samenwerking met de HZ University of Applied Sciences een reeks webinars met als thema 'De Zeeuwse sectoren in beweging'. Hierin komen de trends en ontwikkelingen aan bod binnen 5 Zeeuwse sectoren: Industrie, Maintenance, Energie, Water en Agro/Food.
Johan Dourleijn, directeur van FoodDelta Zeeland was gastspreker tijdens het seminar Agro/Food.
Kijk hier het seminar terug: Webinar Agro Food
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!