In een online bijeenkomst neemt Mariska van Koulil van ZLTO je in vogelvlucht mee in de huidige korte voedselketen wereld. Zeeuwse ontwikkelingen met een aantal inspirerende initiatieven worden door Marijn van Son van FoodDelta Zeeland naar voren gebracht. Bart Kraaijvanger van de landelijke Taskforce Korte Keten gaat aan de hand van een aantal voorbeelden in op de kunst van marketing. Tevens staat het praktijkervaringsverhaal van Gert Jan Hiel van I Love Zeeland Appelsap op het programma. Op een eigentijdse wijze zet hij de sappen in de markt met rechtstreekse verkoop aan de horeca en verkrijgbaarheid bij veel groothandels in Zeeland en ook steeds meer in de rest van Nederland. Bij de bijeenkomst is er voldoende gelegenheid om je eigen vragen te stellen en om onderling van gedachten te wisselen.
De bijeenkomst is bedoeld voor Zeeuwse producenten, korte voedselketen-ondernemers, horeca-bedrijven en ieder die verder betrokken of geïnteresseerd is. Na aanmelding ontvang je ongeveer een week voor de bijeenkomst een link om deel te nemen aan de bijeenkomst.
Aanmelden via ZLTO >> https://www.zlto.nl/bijeenkomsten/openbaar/kansen-voor-korte-voedselketens-zeeland
Deze bijeenkomst is onderdeel van het project ‘Kennisdeling, de sleutel tot een succesvolle transitie naar een duurzame landbouw’ en wordt mede mogelijk gemaakt door:
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!