Wat gebeurt er al in Nederland? Wat kan er en ook wat zal er moeten gebeuren? Wat vraagt de klant en de omgeving? Wat doen we al wel in Zeeland? Welke bedrijven in onze regio zijn bezig met duurzame en innovatieve verpakkingen? Welke kansen en uitdagingen zijn er voor Zeeland? Wat moeten wij in onze Foodsector doen? Maar ook wat kunnen we doen om (extra) innovatief te zijn?
Kom halen en brengen. Laat u informeren en inspireren, en deel.
Want doel van deze bijeenkomst is ook het samen gaan brengen van een Zeeuws netwerk van bedrijven en organisaties. Om zo te bepalen waar de echte kansen op dit thema in Zeeland liggen. We bepalen samen (het innovatie netwerk) wat de volgende stap moet zijn.
FoodDelta Zeeland nodigt u graag uit om deel te nemen aan het startschot: de digitale thema bijeenkomt “Duurzame en innovatieve verpakkingen voor de Foodsector” op dinsdag 1 december.
15.00; inloggen, welkom, korte uitleg
15.05; Marcel Keuenhof (Kennisinstituut Duurzaam Verpakken, KIDV) over trends en ontwikkelingen.
15.25: Drie Zeeuwse bedrijven met hun toelichting op dit thema, verzorgd door:
Peter Nieuwkerk van Budelpack Europe uit Poortvliet
Jasja de Bree van Weststrate Verpakkingen uit Middelburg
Hans Blaak van VAM Watertech uit Borsele
16.15: opsplitsen in sub-groepen: Inventariseren van kansen en verwachtingen.
Wat kun je bieden? Wat heb je nodig? Wat is de volgende stap in Zeeland en wie doet mee?
16.45: Plenaire terugkoppeling; conclusie?
Meld u aan via communicatie@fooddeltazeeland.nl
Op 27 november ontvangt u dan per mail nadere informatei met de link om deel te kunnen nemen aan deze digitale bijeenkomst.
Vragen? Mail naar Marijn van Son; m.vanson@fooddeltazeeland.nl
17.00: afsluiting
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!