Online Themabijeenkomst Food & Gastronomy - FoodDelta Zeeland

Online Themabijeenkomst Food & Gastronomy

Datum 23 februari 2021

Op 23 februari van 10.00 tot 11.30 uur organiseren HZ University of Applied Sciences en FoodDelta Zeeland een themabijeenkomst over Food & Gastronomy, een nieuwe 2 jarige deeltijd HBO opleiding in Zeeland. Noteer 23 feb alvast in uw agenda. U wordt dan geïnformeerd over doel, inhoud en vorm van deze nieuwe opleiding. Maar we vragen u ook mee te denken. We hebben de hele food keten nodig. 

Link naar de uitnodiging: http://bit.ly/36Ryxdd

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht