Online Themabijeenkomst Food & Gastronomy - FoodDelta Zeeland

Online Themabijeenkomst Food & Gastronomy

Datum 23 februari 2021

Op 23 februari van 10.00 tot 11.30 uur organiseren HZ University of Applied Sciences en FoodDelta Zeeland een themabijeenkomst over Food & Gastronomy, een nieuwe 2 jarige deeltijd HBO opleiding in Zeeland. Noteer 23 feb alvast in uw agenda. U wordt dan geïnformeerd over doel, inhoud en vorm van deze nieuwe opleiding. Maar we vragen u ook mee te denken. We hebben de hele food keten nodig. 

Link naar de uitnodiging: http://bit.ly/36Ryxdd

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht