Online Themabijeenkomst Food & Gastronomy - FoodDelta Zeeland

Online Themabijeenkomst Food & Gastronomy

Datum 23 februari 2021

Op 23 februari van 10.00 tot 11.30 uur organiseren HZ University of Applied Sciences en FoodDelta Zeeland een themabijeenkomst over Food & Gastronomy, een nieuwe 2 jarige deeltijd HBO opleiding in Zeeland. Noteer 23 feb alvast in uw agenda. U wordt dan geïnformeerd over doel, inhoud en vorm van deze nieuwe opleiding. Maar we vragen u ook mee te denken. We hebben de hele food keten nodig. 

Link naar de uitnodiging: http://bit.ly/36Ryxdd

Onkruid wieden met een robot vraagt om pioniers

De rapportage van het haalbaarheidsonderzoek Niet-chemische onkruidbeheersing met een robot is afgerond en is elders op deze website (innovatieprogramma/digitalisering en robotisering) beschikbaar.

Regionale foodketens in Zeeland

Regionale Voedselsystemen kunnen positief bijdragen aan alle vraagstukken die spelen rondom voedsel. Denk daarbij aan vraagstukken rondom voedselzekerheid, veiligheid, betaalbaarheid, en impact van huidige productiemethoden op gezondheid, milieu en landschap

Caroline Verwijs nieuwe bestuursvoorzitter van stichting FoodDelta Zeeland

Het bestuur van de stichting FoodDelta Zeeland is zeer verheugd te kunnen melden dat Caroline Verwijs de positie van bestuursvoorzitter van de stichting heeft aanvaard. Daarmee is de vacature die ontstond door het vertrek van Wilfred van Elzakker in korte tijd ingevuld met een van Zeelands gewaardeerde foodprofessionals uit het bedrijfsleven.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht