Online Themabijeenkomst Food & Gastronomy - FoodDelta Zeeland

Online Themabijeenkomst Food & Gastronomy

Datum 23 februari 2021

Op 23 februari van 10.00 tot 11.30 uur organiseren HZ University of Applied Sciences en FoodDelta Zeeland een themabijeenkomst over Food & Gastronomy, een nieuwe 2 jarige deeltijd HBO opleiding in Zeeland. Noteer 23 feb alvast in uw agenda. U wordt dan geïnformeerd over doel, inhoud en vorm van deze nieuwe opleiding. Maar we vragen u ook mee te denken. We hebben de hele food keten nodig. 

Link naar de uitnodiging: http://bit.ly/36Ryxdd

CREATIVITEIT IN ZEEUWS PROTEIN CLUSTER

Woensdag 15 september kwamen deelnemers van het Zeeuws Protein Cluster (bedrijven, overheden, en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van duurzame eiwitten) naar de studio van Foodcurators in Middelburg voor een creatieve workshop. De ambitie om samen een Protein Delta te gaan vormen lag er al, maar wat is de volgende stap om dit in gezamenlijkheid en samenhang te gaan realiseren?

TKI-BEZOEK AGRI & FOOD SMAAKT NAAR MEER

Op vrijdag 10 september bezocht een delegatie van het bureau TKI (topconsortia kennis en innovatie) van de Topsector Agri & Food onze provincie. Directeur Kees de Gooijer en innovatiemakelaar Ivo Ploegsma werden door Johan Dourleijn en Wilfred van Elzakker van FoodDelta Zeeland en Laurens Meijering van Impuls Zeeland rondgeleid.

Versterken foodsector in de Bevelanden

De foodsector in de Regio De Bevelanden levert een prachtig palet aan producten. Het is een speciaal en bijzonder voedselproducerend gebied met veel aantrekkelijke elementen waar we trots op zijn. De ondernemingen vormen samen complete ketens, waarbij het voedsel vanuit de grond en het water tot in de mond van de consument gebracht wordt.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht