Online Themabijeenkomst Food & Gastronomy - FoodDelta Zeeland

Online Themabijeenkomst Food & Gastronomy

Datum 23 februari 2021

Op 23 februari van 10.00 tot 11.30 uur organiseren HZ University of Applied Sciences en FoodDelta Zeeland een themabijeenkomst over Food & Gastronomy, een nieuwe 2 jarige deeltijd HBO opleiding in Zeeland. Noteer 23 feb alvast in uw agenda. U wordt dan geïnformeerd over doel, inhoud en vorm van deze nieuwe opleiding. Maar we vragen u ook mee te denken. We hebben de hele food keten nodig. 

Link naar de uitnodiging: http://bit.ly/36Ryxdd

Het project Attracting Young Food Professionals is van start!

Veertien jonge professionals uit de Zeeuwse voedselproducerende keten komen op 7 juli voor het eerst bijeen op Hof Olmenstein.
Zij gaan de komende anderhalf jaar met elkaar aan de slag om te experimenteren met nieuwe vormen om er jonge collega’s bij te krijgen.

Protein Delta Zeeland op Floriade

Zeeuwse bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken samen aan vernieuwing van het voedselsysteem in het innovatienetwerk FoodDelta Zeeland. Met betrekking tot de eiwittransitie bouwen ze aan hun gezamenlijke ambitie Protein Delta Zeeland. In de hele keten van uitgangsmaterialen t/m winkels en restaurants wordt geïnnoveerd om duurzame plantaardige, mariene en schimmeleiwitten op het bord van de consument te krijgen.

FoodDelta Zeeland en Dutch Food Week gaan samenwerken

Gezondheid, duurzaamheid & goed leven, dat is het motto van Dutch Food Week 2022 en dat sluit aan bij de thema’s van FoodDelta Zeeland, het kennis- en innovatienetwerk voor de foodsector in Zeeland. Alle reden om structureel met elkaar samen te werken m.b.t. het zichtbaar maken van de foodsector in de samenleving.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht