15.00-17.00 uur
Welke nevenstromen in de food keten zijn te gebruiken? Welke voorbeelden zijn er al (ook in andere regio’s) waar we van kunnen leren? Welke kansen en uitdagingen geeft dat voor Zeeland en verder? Komen we tot toekomstbestendige verdienmodellen? Wat doen we al wel, maar wat zouden we (samen) nog beter kunnen doen? Wat of wie heeft u daarvoor nodig? Kom halen en brengen. Laat u informeren en inspireren, en deel. En maak met elkaar de volgende stap.
Doel van deze online bijeenkomst is om elkaar te informeren en te inspireren. Én om een cluster van bedrijven en organisaties bij elkaar te brengen. Zodat helder wordt hoe hier een programma specifiek voor nevenstromen opgezet kan worden, in verbinding met andere regionale initiatieven.
Link naar uitnodiging en om aan te melden:http://bit.ly/2O3oGL8
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!