Online Themabijeenkomst Procesoperator Food - FoodDelta Zeeland

Online Themabijeenkomst Procesoperator Food

Datum 14 april 2021

Scalda gaat een nieuwe MBO-opleiding Procesoperator Food ontwikkelen en wil dat graag samen doen met het bedrijfsleven.

Op de themabijeenkomst willen we dus met elkaar in gesprek gaan hoe de grootste toegevoegde waarde voor u bereikt kan worden.

Is dit ook belangrijk voor de toekomst van úw bedrijf? Dan is dit de kans om uw wensen kenbaar te maken.

 

Programma

Welkom, door Johan Dourleijn (FoodDelta Zeeland) en Sofie van Scheyen (Scalda)

De betekenis is van de procesoperator in de praktijk, door Wouter Labrujere (LambWeston-Meijer

Uitleg opbouw van MBO-opleiding Procesoperator Food

Hybride onderwijs samen met bedrijven, door Mischa Flore (Scalda) en Arry Verhagen (SOL)

Brainstorm over mogelijke participatie van bedrijven binnen de opleiding

Hoe verder?

Afsluiting

 

U  wordt van harte uitgenodigd aan deze themabijeenkomst deel te nemen.  U dient zich aan te melden door een email met daarin uw naam + de naam van uw organisatie te sturen naar aanmelden@fooddeltazeeland.nl.

Na aanmelding ontvangt u enkele dagen van te voren een link voor de online bijeenkomst.

 

Link naar de uitnodiging: https://bit.ly/3fdt2dV

Onkruid wieden met een robot vraagt om pioniers

De rapportage van het haalbaarheidsonderzoek Niet-chemische onkruidbeheersing met een robot is afgerond en is elders op deze website (innovatieprogramma/digitalisering en robotisering) beschikbaar.

Regionale foodketens in Zeeland

Regionale Voedselsystemen kunnen positief bijdragen aan alle vraagstukken die spelen rondom voedsel. Denk daarbij aan vraagstukken rondom voedselzekerheid, veiligheid, betaalbaarheid, en impact van huidige productiemethoden op gezondheid, milieu en landschap

Caroline Verwijs nieuwe bestuursvoorzitter van stichting FoodDelta Zeeland

Het bestuur van de stichting FoodDelta Zeeland is zeer verheugd te kunnen melden dat Caroline Verwijs de positie van bestuursvoorzitter van de stichting heeft aanvaard. Daarmee is de vacature die ontstond door het vertrek van Wilfred van Elzakker in korte tijd ingevuld met een van Zeelands gewaardeerde foodprofessionals uit het bedrijfsleven.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht