Online Themabijeenkomst Procesoperator Food - FoodDelta Zeeland

Online Themabijeenkomst Procesoperator Food

Datum 14 april 2021

Scalda gaat een nieuwe MBO-opleiding Procesoperator Food ontwikkelen en wil dat graag samen doen met het bedrijfsleven.

Op de themabijeenkomst willen we dus met elkaar in gesprek gaan hoe de grootste toegevoegde waarde voor u bereikt kan worden.

Is dit ook belangrijk voor de toekomst van úw bedrijf? Dan is dit de kans om uw wensen kenbaar te maken.

 

Programma

Welkom, door Johan Dourleijn (FoodDelta Zeeland) en Sofie van Scheyen (Scalda)

De betekenis is van de procesoperator in de praktijk, door Wouter Labrujere (LambWeston-Meijer

Uitleg opbouw van MBO-opleiding Procesoperator Food

Hybride onderwijs samen met bedrijven, door Mischa Flore (Scalda) en Arry Verhagen (SOL)

Brainstorm over mogelijke participatie van bedrijven binnen de opleiding

Hoe verder?

Afsluiting

 

U  wordt van harte uitgenodigd aan deze themabijeenkomst deel te nemen.  U dient zich aan te melden door een email met daarin uw naam + de naam van uw organisatie te sturen naar aanmelden@fooddeltazeeland.nl.

Na aanmelding ontvangt u enkele dagen van te voren een link voor de online bijeenkomst.

 

Link naar de uitnodiging: https://bit.ly/3fdt2dV

Het project Attracting Young Food Professionals is van start!

Veertien jonge professionals uit de Zeeuwse voedselproducerende keten komen op 7 juli voor het eerst bijeen op Hof Olmenstein.
Zij gaan de komende anderhalf jaar met elkaar aan de slag om te experimenteren met nieuwe vormen om er jonge collega’s bij te krijgen.

Protein Delta Zeeland op Floriade

Zeeuwse bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken samen aan vernieuwing van het voedselsysteem in het innovatienetwerk FoodDelta Zeeland. Met betrekking tot de eiwittransitie bouwen ze aan hun gezamenlijke ambitie Protein Delta Zeeland. In de hele keten van uitgangsmaterialen t/m winkels en restaurants wordt geïnnoveerd om duurzame plantaardige, mariene en schimmeleiwitten op het bord van de consument te krijgen.

FoodDelta Zeeland en Dutch Food Week gaan samenwerken

Gezondheid, duurzaamheid & goed leven, dat is het motto van Dutch Food Week 2022 en dat sluit aan bij de thema’s van FoodDelta Zeeland, het kennis- en innovatienetwerk voor de foodsector in Zeeland. Alle reden om structureel met elkaar samen te werken m.b.t. het zichtbaar maken van de foodsector in de samenleving.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht