Scalda gaat een nieuwe MBO-opleiding Procesoperator Food ontwikkelen en wil dat graag samen doen met het bedrijfsleven.
Op de themabijeenkomst willen we dus met elkaar in gesprek gaan hoe de grootste toegevoegde waarde voor u bereikt kan worden.
Is dit ook belangrijk voor de toekomst van úw bedrijf? Dan is dit de kans om uw wensen kenbaar te maken.
Programma
Welkom, door Johan Dourleijn (FoodDelta Zeeland) en Sofie van Scheyen (Scalda)
De betekenis is van de procesoperator in de praktijk, door Wouter Labrujere (LambWeston-Meijer
Uitleg opbouw van MBO-opleiding Procesoperator Food
Hybride onderwijs samen met bedrijven, door Mischa Flore (Scalda) en Arry Verhagen (SOL)
Brainstorm over mogelijke participatie van bedrijven binnen de opleiding
Hoe verder?
Afsluiting
U wordt van harte uitgenodigd aan deze themabijeenkomst deel te nemen. U dient zich aan te melden door een email met daarin uw naam + de naam van uw organisatie te sturen naar aanmelden@fooddeltazeeland.nl.
Na aanmelding ontvangt u enkele dagen van te voren een link voor de online bijeenkomst.
Link naar de uitnodiging: https://bit.ly/3fdt2dV
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!