Online Themabijeenkomst Procesoperator Food - FoodDelta Zeeland

Online Themabijeenkomst Procesoperator Food

Datum 14 april 2021

Scalda gaat een nieuwe MBO-opleiding Procesoperator Food ontwikkelen en wil dat graag samen doen met het bedrijfsleven.

Op de themabijeenkomst willen we dus met elkaar in gesprek gaan hoe de grootste toegevoegde waarde voor u bereikt kan worden.

Is dit ook belangrijk voor de toekomst van úw bedrijf? Dan is dit de kans om uw wensen kenbaar te maken.

 

Programma

Welkom, door Johan Dourleijn (FoodDelta Zeeland) en Sofie van Scheyen (Scalda)

De betekenis is van de procesoperator in de praktijk, door Wouter Labrujere (LambWeston-Meijer

Uitleg opbouw van MBO-opleiding Procesoperator Food

Hybride onderwijs samen met bedrijven, door Mischa Flore (Scalda) en Arry Verhagen (SOL)

Brainstorm over mogelijke participatie van bedrijven binnen de opleiding

Hoe verder?

Afsluiting

 

U  wordt van harte uitgenodigd aan deze themabijeenkomst deel te nemen.  U dient zich aan te melden door een email met daarin uw naam + de naam van uw organisatie te sturen naar aanmelden@fooddeltazeeland.nl.

Na aanmelding ontvangt u enkele dagen van te voren een link voor de online bijeenkomst.

 

Link naar de uitnodiging: https://bit.ly/3fdt2dV

Join the future of food - Mike Muller

Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.

Join the future of food - Manuel Nieuwdorp

Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland? 

Join the future of food - Melissa van der Gucht

Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos. 


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht