Online voorlichting / webinar voor AD Food & Gastronomy - FoodDelta Zeeland

Online voorlichting / webinar voor AD Food & Gastronomy

Datum 1 april 2021

Food & Gastronomy Associate degree

De bewustwording van voeding neemt toe en dat biedt volop kansen voor nieuwe concepten in de gastronomie. Zie jij kansen voor een hip restaurant door een biologisch en streekgebonden menu op te stellen? Of werk je een compleet concept uit voor een super markt to go? Ben jij de professional die straks nieuwe foodconcepten ontwikkelt en op de markt zet? Kies dan voor de opleiding Food & Gastronomy!

Hoe bepaal je de smaak van de toekomst? Hoe bouw je aan een hechte relatie met gasten en medewerkers middels een corporate story? Maar ook: hoe organiseer je een food festival waarbij gasten een optimale beleving ervaren? Als je kiest voor de opleiding Food & Gastronomy aan de HZ word je opgeleid tot een breed inzetbare professional met een verbindende rol binnen de food en/of hospitality sector. 

 

Link om je aan te melden >> https://bit.ly/39dI27Q

Zeeland Protein Delta voor meer plantaardige eiwitten

De transitie naar een voedselpatroon met meer plantaardige en minder dierlijke eiwitten is één van de grote mondiale uitdagingen van deze tijd. Een agrarische en zilte provincie als Zeeland kan daar een belangrijke rol in vervullen als ‘Protein Delta’, blijkt uit onderzoek van FoodDelta Zeeland.

NOG MEER MATCHMAKING IN HET VERWAARDEN VAN NEVENSTROMEN

Op 23 maart werden in de themabijeenkomst ‘Verwaarden van Nevenstromen’ eerst drie presentaties gegeven om de aanwezigen een goed beeld te geven van wat er al gedaan wordt.

DIGITALE KETENSAMENWERKING VRAAGT OM VERVOLG

Op 11 maart werd in de themabijeenkomst Slimme Ketensamenwerking de gelijknamige verkenning (zie eerder nieuwsbericht hierover) samengevat en besproken aan de hand van concrete regionale voorbeelden. De conclusie werd treffend verwoord: “Slimme, digitale, ketensamenwerking is essentieel voor het toekomstige concurrentievermogen van de Zeeuwse foodsector. Maar let op… afwachten is de boot missen! We moeten elkaar daarbij vooruit helpen”. Vervolgens werden door het HZ lectoraat Supply Chain Innovation en het Impuls-programma Digitaal Doen Zeeland concrete handvatten aangereikt om hiermee verder te gaan.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht