Klasseboeren - FoodDelta Zeeland

Klasseboeren

Heb jij wel eens klassen op bezoek of zou je het leuk vinden om (meer) klassen op bezoek te krijgen? FoodDelta Zeeland start -in samenwerking met ZLTO- dit najaar met het oprichten van een groep ‘klasseboeren’ in Zeeland. 

Vanuit het project klasseboeren wordt u en/of uw medewerkers opgeleid en krijgt u tips om de ervaring voor leerlingen op uw bedrijf nog meer impact mee te geven.

U kunt zich aansluiten bij klassenboeren en wordt dan meegenomen in de landelijke lijst van bedrijven met een certificering voor schoolklassen bezoek, u ontvangt een vergoeding per bezoekende klas en bent in direct contact met de regionale manager om meer klassen te kunnen ontvangen.

Het is niet alleen bedoelt voor agrarisch ondernemers maar ook zeker voor de sector aquacultuur, verwerking, logistiek en techniek. Als u al rondleidingen geeft of schoolklassen ontvangt is dit een goede aanvulling.

Informatie over de bijeenkomst die op 29 november wordt gehouden vindt u hier. 

19 juni 2020

(online) Projectbijeenkomst Slimme Ketensamenwerking

Op vrijdag 19 juni kwam de projectgroep Slimme Ketensamenwerking digitaal bijeen om de tussenresultaten te bespreken. HZ-studenten Marvin Hoogesteger en Patrick Verschuure presenteerden de resultaten van hun minor-studie naar het creëren van toegevoegde waarde in de foodketen door informatie-uitwisseling

19 juni 2020

PROJECTBIJEENKOMST SLIMME KETENSAMENWERKING

Op donderdag 20 februari 2020 werd bij Krijn Verwijs te Yerseke een projectbijeenkomst gehouden. Jochem Jonkman (HZ University of Applied Sciences) besprak de resultaten van de eerste fase: het vaststellen van de concrete toegevoegde waarde van ketensamenwerking voor de betrokken partijen. Dit werd voor iedere deelnemer duidelijk gemaakt.

Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht