Zeeuws Protein Cluster - FoodDelta Zeeland

Zeeuws Protein Cluster

In dit project met looptijd najaar 2020 wordt met een groep professionals uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden een collectieve stip op de horizon (2030) geplaatst en besproken hoe we daar komen. Daarbij wordt ook de verbinding gelegd met landelijke eiwit-initiatieven zoals The Protein Cluster. Het is de bedoeling dat uit dit project een structureel overleg gaat ontstaan onder de naam Zeeuws Protein Cluster, die de bedachte strategie ook gaat uitvoeren.

Meer informatie: Johan Dourleijn, bureau FDZ, j.dourleijn@fooddeltazeeland.nl

30 november 2020

VIJFDE CAISSON ALS BELEVINGSPLEK VOOR FOOD

Op woensdag 25 november vond er overleg plaats tussen adviesbureau Hof van Hoven en bureau FDZ om te bespreken hoe we het vijfde caisson van het Watersnoodmuseum als belevingsplek kunnen verbinden met het verleden, heden en toekomst van food.

30 november 2020

BIO-DROGERIJ VOOR CICHOREI

Op vrijdag 20 november vond er overleg plaats tussen biologisch landbouwbedrijf Loverendale, bureau FDZ en Economische Impuls Zeeland om te bespreken hoe we een bio-drogerij voor cichorei in Zeeland kunnen vestigen. We willen het komende jaar hier samen aan werken.

Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht