Zeeuwse bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken samen aan vernieuwing van het voedselsysteem in het innovatienetwerk FoodDelta Zeeland. Met betrekking tot de eiwittransitie bouwen ze aan hun gezamenlijke ambitie Protein Delta Zeeland. In de hele keten van uitgangsmaterialen t/m winkels en restaurants wordt geïnnoveerd om duurzame plantaardige, mariene en schimmeleiwitten op het bord van de consument te krijgen.
Graag laten we u kennismaken met PROTEIN DELTA ZEELAND tijdens een inspirerende dag op de Floriade. Op dinsdag 5 juli vertellen de Zeeuwse bedrijven Limagrain, CZAV, Meatless, Krijn Verwijs en Kingfish Zeeland over hun bijdrage aan de eiwittransitie, organiseren we een proeverij en bezoeken we samen de Floriade-kavel 142 The Protein Showcase*.We verwachten dat deze dag zal bijdragen aan uw bewustwording van de Zeeuwse foodsector en kan helpen bij de invulling van uw eigen werkzaamheden op het gebied van de eiwittransitie.
Wij nodigen u, mede namens de presenterende bedrijven, van harte uit op 5 juli op de Floriade te Almere. Vergeet niet uzelf aan te melden!
De ochtendsessie is van 10.30-13.00 uur, de middagsessie van14.30-17.00 uur. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie en een toegangsticket tot de Floriade.
Graag ontmoeten we u bij de Protein Delta Zeeland Experience!
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!