JOIN
THE FUTURE
OF FOOD

Kip à la minute met airfyer friet en sla

Verwarm de airfryer 15 minuten voor.

Bak de eerste helft van de friet in de aangegeven tijd op de verpakking.

Was intussen de ijsbergsla en scheur het in stukken. Snij de tomaat, de halve komkommer en de bosui in stukjes. Maak een dressing door de olijfolie, de azijn, de honing, de mosterd en de peper goed door elkaar te roeren.

Neem een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak daarin de kipfilet aan beide kanten snel gaar. Bak tijdens het eten de tweede helft van de friet.

Recept en foto: Miranda Dourleijn

Ingrediënten

200 g kipfilet à la minute
500 g airfryer friet
500 g ijsbergsla
halve komkommer
1 tomaat
1 bosuitje
2 el olijfolie extra vierge
2 el witte wijnazijn
1 el honing
1 el mosterd
peper

Benodigde materialen

airfryer

schaal

koekenpan met anti aanbaklaag

Meer recepten

Tortilla van Zeeuwse spelt

Met Meatless, bonen hummus, Pipo-aardappelsalade, mais en tomaten/paprika salsa

Lees meer

Zwarte bonenburger met airfryer friet en rauwkost

Verwarm de oven voor op 100℃ . Spoel de bonen af onder de kraan en laat ze uitlekken in een zeef. Spreid ze uit over…

Lees meer

Energyzer – Komkommer shotje

Energyzer – komkommer shotje

Lees meer