SAVE THE DATE - Get Unlocked-the FOOD Edition - FoodDelta Zeeland

SAVE THE DATE - Get Unlocked-the FOOD Edition

Datum 18 juni 2024

   

Met het innovatie-event Get Unlocked|The Food Edition op 18 juni 2024 trappen Dockwize, FoodDelta Zeeland en Impuls Zeeland een innovatiebeweging af waarmee we de voedseltransitie in Zeeland willen versnellen en Zeeland 'unlocken' voor innovatie op (inter)nationale schaal.

READY, SET, INNOVATE!

Tijdens dit innovatie-event brengen we een programma boordevol innovatie, slimme oplossingen in de foodsector en inspirerende sprekers en activiteiten. Hier komen ondernemers, studenten en overheden samen om met elkaar impact te maken in de foodsector en Zeeland op de (inter)nationale kaart te zetten. Bekijk ook eens de aftermovie van Get Unlocked | The Energie Edition, het innovatie event wat we vorig jaar op het thema energie organiseerden. 

 "INNOVATIE-EVENTS ZOALS GET UNLOCKED BRENGEN DE SCHAKELS IN DE VOEDSELKETEN SAMEN, WAAR VERNIEUWENDE IDEEËN GEDIJEN EN DE TOEKOMST VAN DE VOEDSELINDUSTRIE WORDT GEVORMD."

GET ON BOARD!

Ook dit jaar nodigen we ondernemers, kennisinstellingen en andere professionals uit om deel te nemen aan het Get Unlocked innovatie event. Wil je concreet met de bezoekers van het event aan de slag, dan is er de mogelijkheid om een subsessie (experience) te organiseren. Heb je zelf oplossingen of ideeën om de voedseltransitie te versnellen en wil je die demonstreren, dan is een plekje op het Waarmakerspaviljoen misschien wat voor jou. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 
GET UNLOCKED | THE FOOD EDITION is een co-creatie van
 
            

 

Onderzoek Rabobank en Voedselbank

Merijn van Kaam, student op Avans Hogeschool is stagiair bij de Rabobank. Voor zijn stage is hij aan het onderzoeken hoe de Rabobank Voedselbanken beter kan ondersteunen. Hij is aan het onderzoeken wat de motivatie van organisaties is om wel of niet aan Voedselbanken te doneren.

Duurzaamheidsverslag CSRD: van moetje naar kans

Maandag 18 maart werd in innovatienetwerk FoodDelta Zeeland gesproken over de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Nadat Vincent Wanders, o.a. docent bij Nyenrode op dit gebied, een gedegen inleiding had gehouden vertelde Wendel van Maldegem hoe het Zeeuwse fruitbedrijf Vogelaar Vredehof, strategisch partner van het netwerk, al jaren bezig is met de opbouw van een duurzame keten richting de consument.

Inspirerende en smakelijke bijeenkomst Eiwittransitie

Protein Delta Zeeland - de Eiwittransitie, van boer tot bord (of andersom) was het thema op woensdag 6 maart in het Industrieel Museum Zeeland te Sas van Gent. Een themadag die wij mochten organiseren voor de provincies Zeeland, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Een grensoverstijgende bijeenkomst die mogelijk leidt tot nieuwe samenwerkingen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht