Wat maakt een werkgever aantrekkelijk?
Het vinden en binden van medewerkers staat hoog op de agenda van Zeeuwse foodbedrijven. Binnen het innovatienetwerk FoodDelta Zeeland zoeken we vernieuwende manieren om dit met elkaar te realiseren.
Op 14 oktober a.s. organiseren we een bijeenkomst om dit thema met elkaar verder te verkennen en mogelijkheden aan te reiken voor concrete invulling. Ton Gielen van agrifood recruitmentbureau Hi Touch geeft zijn ervaringen vanuit gesprekken met kandidaten door en Xander Beks bespreekt een project met jonge foodprofessionals uit de Zeeuwse foodsector dat we graag in 2022 willen starten.
Na een lange periode van digitale bijeenkomsten zijn we verheugd weer een fysieke bijeenkomst te kunnen organiseren, zodat we elkaar weer in levende lijve kunnen ontmoeten!
Kom halen en brengen. Laat u informeren en inspireren en deel. Maak met elkaar de volgende stap.
Programma
15.00 Welkom en gelegenheid om elkaar te ontmoeten
15.15 Ton Gielen (senior partner Hi Touch)
Binden, boeien en krijgen van talent vanuit het perspectief van de kandidaat
16.00 Xander Beks (CEO i4Nature)
Attracting young food professionals
16.45 Napraten met een drankje
17.00 Afsluiting
Locatie:
De Oesterij, Havendijk 12 - 4401 NS YERSEKE
U wordt van harte uitgenodigd aan deze themabijeenkomst deel te nemen. U dient zich uiterlijk 12 oktober 2021 aan te melden middels onderstaande button of door een email met daarin uw naam + de naam van uw organisatie te sturen naar aanmelden@fooddeltazeeland.nl
Wij wijzen u erop dat u in het bezit dient te zijn van een coronatoegangsbewijs.
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!