Themabijeenkomst Vinden en binden van medewerkers - FoodDelta Zeeland

Themabijeenkomst Vinden en binden van medewerkers

Datum 14 oktober 2021

Wat maakt een werkgever aantrekkelijk?

Het vinden en binden van medewerkers staat hoog op de agenda van Zeeuwse foodbedrijven. Binnen het innovatienetwerk FoodDelta Zeeland zoeken we vernieuwende manieren om dit met elkaar te realiseren.

Op 14 oktober a.s. organiseren we een bijeenkomst om dit thema met elkaar verder te verkennen en mogelijkheden aan te reiken voor concrete invulling. Ton Gielen van agrifood recruitmentbureau Hi Touch geeft zijn ervaringen vanuit gesprekken met kandidaten door en Xander Beks bespreekt een project met jonge foodprofessionals uit de Zeeuwse foodsector dat we graag in 2022 willen starten.

Na een lange periode van digitale bijeenkomsten zijn we verheugd weer een fysieke bijeenkomst te kunnen organiseren, zodat we elkaar weer in levende lijve kunnen ontmoeten!
  
Kom halen en brengen. Laat u informeren en inspireren en deel. Maak met elkaar de volgende stap.

Programma
15.00   Welkom en gelegenheid om elkaar te ontmoeten

15.15   Ton Gielen (senior partner Hi Touch)
            Binden, boeien en krijgen van talent vanuit het perspectief van de kandidaat
16.00   Xander Beks (CEO i4Nature)
            Attracting young food professionals
16.45   Napraten met een drankje
17.00   Afsluiting


Locatie:
De Oesterij, Havendijk 12 - 4401 NS YERSEKE

U  wordt van harte uitgenodigd aan deze themabijeenkomst deel te nemen.  U dient zich uiterlijk 12 oktober 2021 aan te melden middels onderstaande button of door een email met daarin uw naam + de naam van uw organisatie te sturen naar aanmelden@fooddeltazeeland.nl

Wij wijzen u erop dat u in het bezit dient te zijn van een coronatoegangsbewijs.

 

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht