Themabijeenkomst Vinden en binden van medewerkers - FoodDelta Zeeland

Themabijeenkomst Vinden en binden van medewerkers

Datum 14 oktober 2021

Wat maakt een werkgever aantrekkelijk?

Het vinden en binden van medewerkers staat hoog op de agenda van Zeeuwse foodbedrijven. Binnen het innovatienetwerk FoodDelta Zeeland zoeken we vernieuwende manieren om dit met elkaar te realiseren.

Op 14 oktober a.s. organiseren we een bijeenkomst om dit thema met elkaar verder te verkennen en mogelijkheden aan te reiken voor concrete invulling. Ton Gielen van agrifood recruitmentbureau Hi Touch geeft zijn ervaringen vanuit gesprekken met kandidaten door en Xander Beks bespreekt een project met jonge foodprofessionals uit de Zeeuwse foodsector dat we graag in 2022 willen starten.

Na een lange periode van digitale bijeenkomsten zijn we verheugd weer een fysieke bijeenkomst te kunnen organiseren, zodat we elkaar weer in levende lijve kunnen ontmoeten!
  
Kom halen en brengen. Laat u informeren en inspireren en deel. Maak met elkaar de volgende stap.

Programma
15.00   Welkom en gelegenheid om elkaar te ontmoeten

15.15   Ton Gielen (senior partner Hi Touch)
            Binden, boeien en krijgen van talent vanuit het perspectief van de kandidaat
16.00   Xander Beks (CEO i4Nature)
            Attracting young food professionals
16.45   Napraten met een drankje
17.00   Afsluiting


Locatie:
De Oesterij, Havendijk 12 - 4401 NS YERSEKE

U  wordt van harte uitgenodigd aan deze themabijeenkomst deel te nemen.  U dient zich uiterlijk 12 oktober 2021 aan te melden middels onderstaande button of door een email met daarin uw naam + de naam van uw organisatie te sturen naar aanmelden@fooddeltazeeland.nl

Wij wijzen u erop dat u in het bezit dient te zijn van een coronatoegangsbewijs.

 

Dutch Food Week, 8 - 15 oktober 2022

Dutch Food Week, een initiatief van de Topsector Agri&Food, vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 15 oktober. Het bruist dan in Nederland van allerlei evenementen rondom ons voedsel. Ook in Zeeland vinden er een aantal activiteiten plaats.

VERSPILLINGSVRIJE WEEK 2022 12-18 september 2022

Verbouwen, verwerken, vervoeren, koelen en opwarmen. We stoppen veel energie in ons eten. Energie die de aarde opwarmt. Des te belangrijker dat we zo min mogelijk eten verspillen. Bijvoorbeeld door restjes op tijd op te eten. Een simpele daad voor een beter klimaat. Die boodschap delen we tijdens de Verspillingsvrije Week.

Zeeland moet de Protein Delta van Nederland worden

We moeten er met z'n allen aan geloven: de eiwittransitie. Klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar het resultaat ervan ligt al regelmatig op je bord in de vorm van bijvoorbeeld mosselen of een stukje vegavlees. Zeeland zou voorop kunnen lopen in dit hele proces. Sterker nog, dat doen we al een beetje. "Op het veld staan de gewassen al en de marine-eiwitten hebben we ook."


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht