Themabijeenkomst Vinden en binden van medewerkers - FoodDelta Zeeland

Themabijeenkomst Vinden en binden van medewerkers

Datum 14 oktober 2021

Wat maakt een werkgever aantrekkelijk?

Het vinden en binden van medewerkers staat hoog op de agenda van Zeeuwse foodbedrijven. Binnen het innovatienetwerk FoodDelta Zeeland zoeken we vernieuwende manieren om dit met elkaar te realiseren.

Op 14 oktober a.s. organiseren we een bijeenkomst om dit thema met elkaar verder te verkennen en mogelijkheden aan te reiken voor concrete invulling. Ton Gielen van agrifood recruitmentbureau Hi Touch geeft zijn ervaringen vanuit gesprekken met kandidaten door en Xander Beks bespreekt een project met jonge foodprofessionals uit de Zeeuwse foodsector dat we graag in 2022 willen starten.

Na een lange periode van digitale bijeenkomsten zijn we verheugd weer een fysieke bijeenkomst te kunnen organiseren, zodat we elkaar weer in levende lijve kunnen ontmoeten!
  
Kom halen en brengen. Laat u informeren en inspireren en deel. Maak met elkaar de volgende stap.

Programma
15.00   Welkom en gelegenheid om elkaar te ontmoeten

15.15   Ton Gielen (senior partner Hi Touch)
            Binden, boeien en krijgen van talent vanuit het perspectief van de kandidaat
16.00   Xander Beks (CEO i4Nature)
            Attracting young food professionals
16.45   Napraten met een drankje
17.00   Afsluiting


Locatie:
De Oesterij, Havendijk 12 - 4401 NS YERSEKE

U  wordt van harte uitgenodigd aan deze themabijeenkomst deel te nemen.  U dient zich uiterlijk 12 oktober 2021 aan te melden middels onderstaande button of door een email met daarin uw naam + de naam van uw organisatie te sturen naar aanmelden@fooddeltazeeland.nl

Wij wijzen u erop dat u in het bezit dient te zijn van een coronatoegangsbewijs.

 

CREATIVITEIT IN ZEEUWS PROTEIN CLUSTER

Woensdag 15 september kwamen deelnemers van het Zeeuws Protein Cluster (bedrijven, overheden, en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van duurzame eiwitten) naar de studio van Foodcurators in Middelburg voor een creatieve workshop. De ambitie om samen een Protein Delta te gaan vormen lag er al, maar wat is de volgende stap om dit in gezamenlijkheid en samenhang te gaan realiseren?

TKI-BEZOEK AGRI & FOOD SMAAKT NAAR MEER

Op vrijdag 10 september bezocht een delegatie van het bureau TKI (topconsortia kennis en innovatie) van de Topsector Agri & Food onze provincie. Directeur Kees de Gooijer en innovatiemakelaar Ivo Ploegsma werden door Johan Dourleijn en Wilfred van Elzakker van FoodDelta Zeeland en Laurens Meijering van Impuls Zeeland rondgeleid.

Versterken foodsector in de Bevelanden

De foodsector in de Regio De Bevelanden levert een prachtig palet aan producten. Het is een speciaal en bijzonder voedselproducerend gebied met veel aantrekkelijke elementen waar we trots op zijn. De ondernemingen vormen samen complete ketens, waarbij het voedsel vanuit de grond en het water tot in de mond van de consument gebracht wordt.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht