Themabijeenkomst Vinden en binden van medewerkers - FoodDelta Zeeland

Themabijeenkomst Vinden en binden van medewerkers

Datum 14 oktober 2021

Wat maakt een werkgever aantrekkelijk?

Het vinden en binden van medewerkers staat hoog op de agenda van Zeeuwse foodbedrijven. Binnen het innovatienetwerk FoodDelta Zeeland zoeken we vernieuwende manieren om dit met elkaar te realiseren.

Op 14 oktober a.s. organiseren we een bijeenkomst om dit thema met elkaar verder te verkennen en mogelijkheden aan te reiken voor concrete invulling. Ton Gielen van agrifood recruitmentbureau Hi Touch geeft zijn ervaringen vanuit gesprekken met kandidaten door en Xander Beks bespreekt een project met jonge foodprofessionals uit de Zeeuwse foodsector dat we graag in 2022 willen starten.

Na een lange periode van digitale bijeenkomsten zijn we verheugd weer een fysieke bijeenkomst te kunnen organiseren, zodat we elkaar weer in levende lijve kunnen ontmoeten!
  
Kom halen en brengen. Laat u informeren en inspireren en deel. Maak met elkaar de volgende stap.

Programma
15.00   Welkom en gelegenheid om elkaar te ontmoeten

15.15   Ton Gielen (senior partner Hi Touch)
            Binden, boeien en krijgen van talent vanuit het perspectief van de kandidaat
16.00   Xander Beks (CEO i4Nature)
            Attracting young food professionals
16.45   Napraten met een drankje
17.00   Afsluiting


Locatie:
De Oesterij, Havendijk 12 - 4401 NS YERSEKE

U  wordt van harte uitgenodigd aan deze themabijeenkomst deel te nemen.  U dient zich uiterlijk 12 oktober 2021 aan te melden middels onderstaande button of door een email met daarin uw naam + de naam van uw organisatie te sturen naar aanmelden@fooddeltazeeland.nl

Wij wijzen u erop dat u in het bezit dient te zijn van een coronatoegangsbewijs.

 

Van verspillen naar verwaarden in voedselproductie

Van verspillen naar verwaarden in voedselproductie. Inspiratiemiddag om als Zeeuwse foodondernemer zelf hiermee aan de slag te gaan

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht