Een aantal enthousiaste, jonge professionals uit de Zeeuwse voedselproducerende keten komen op 8 en 9 september bijeen op Hof Olmenstein. Zij gaan gedurende twee dagen met elkaar aan de slag om te experimenteren met nieuwe vormen om er jonge collega’s bij te krijgen.Tegelijkertijd starten ze een Young FoodDelta Zeeland netwerk dat in de tijd kan groeien met andere jongeren uit de sector.
Ongetwijfeld zult u meer van deze groep horen in het komende jaar.
Van verspillen naar verwaarden in voedselproductie. Inspiratiemiddag om als Zeeuwse foodondernemer zelf hiermee aan de slag te gaan
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!