Zeeuwse Foodsafari bij Coroos Conserven - FoodDelta Zeeland

Datum 12 oktober 2022

KOM WOENSDAG 12 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ COROOS CONSERVEN. Ben jij op zoek naar een gave baan bij een innovatief familiebedrijf? Kom dan een kijkje nemen bij COROOS! We nemen je graag mee tijdens deze rondes in wat wij als COROOS doen en welke toffe banen we hebben. Na een introductie nemen we je mee op pad de fabriek in en maken we een tocht langs de processen. Zo kun je direct een kijkje in de keuken nemen en zie je hoe wij onze groente, fruit en peulvruchten verduurzamen tot een lekker en gezond eindproduct. Zien we jou tijdens de Zeeuwse Foodsafari bij COROOS? Wij hebben er zin in!

Locatie: Middenweg 1 te Kapelle

Datum + tijdstip: woensdag 12 oktober, 10.00-ca.12.00 uur en 14.00-ca.16.00 uur 

Aanmelden: stuur een email naar hr@coroos.nl

Uiterste aanmelddatum: 9 oktober 2022

Min. aantal deelnemers: 5 personen + Max.aantal deelnemers: 20 personen

    

 

 

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht