Zeeuwse Foodsafari bij Coroos Conserven - FoodDelta Zeeland

Datum 12 oktober 2022

KOM WOENSDAG 12 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ COROOS CONSERVEN. Ben jij op zoek naar een gave baan bij een innovatief familiebedrijf? Kom dan een kijkje nemen bij COROOS! We nemen je graag mee tijdens deze rondes in wat wij als COROOS doen en welke toffe banen we hebben. Na een introductie nemen we je mee op pad de fabriek in en maken we een tocht langs de processen. Zo kun je direct een kijkje in de keuken nemen en zie je hoe wij onze groente, fruit en peulvruchten verduurzamen tot een lekker en gezond eindproduct. Zien we jou tijdens de Zeeuwse Foodsafari bij COROOS? Wij hebben er zin in!

Locatie: Middenweg 1 te Kapelle

Datum + tijdstip: woensdag 12 oktober, 10.00-ca.12.00 uur en 14.00-ca.16.00 uur 

Aanmelden: stuur een email naar hr@coroos.nl

Uiterste aanmelddatum: 9 oktober 2022

Min. aantal deelnemers: 5 personen + Max.aantal deelnemers: 20 personen

    

 

 

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht