Zeeuwse Foodsafari bij De Baeckermat - FoodDelta Zeeland

Datum 13 oktober 2022

KOM DONDERDAG 13 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ DE BAECKERMAT. Kom een kijkje nemen op ons bedrijf en maak kennis met ons, onze producten en een aantal van onze leveranciers tijdens onze sfeervolle kerstfair. Je ‘proeft’ op deze dagen onze sfeer en onze producten. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor wie het een passie is om met streekproducten te werken. Kom jij met ons kennismaken? Aanmelden is niet nodig, vanaf 17.30 uur staat onze deur voor je open. Meer informatie vind je ook op onze website www.debaeckermat.nl

Locatie: Bernhardstraat 80 te Westdorpe

Datum + tijdstip: donderdag 13 oktober, vanaf 17.30 uur

Aanmelden: niet noodzakelijk

Uiterste aanmelddatum: n.v.t.

Max.aantal deelnemers: n.v.t.

 

    

      

     

 

 

 

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht