Zeeuwse Foodsafari bij De Baeckermat - FoodDelta Zeeland

Datum 13 oktober 2022

KOM DONDERDAG 13 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ DE BAECKERMAT. Kom een kijkje nemen op ons bedrijf en maak kennis met ons, onze producten en een aantal van onze leveranciers tijdens onze sfeervolle kerstfair. Je ‘proeft’ op deze dagen onze sfeer en onze producten. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor wie het een passie is om met streekproducten te werken. Kom jij met ons kennismaken? Aanmelden is niet nodig, vanaf 17.30 uur staat onze deur voor je open. Meer informatie vind je ook op onze website www.debaeckermat.nl

Locatie: Bernhardstraat 80 te Westdorpe

Datum + tijdstip: donderdag 13 oktober, vanaf 17.30 uur

Aanmelden: niet noodzakelijk

Uiterste aanmelddatum: n.v.t.

Max.aantal deelnemers: n.v.t.

 

    

      

     

 

 

 

Onderzoek Rabobank en Voedselbank

Merijn van Kaam, student op Avans Hogeschool is stagiair bij de Rabobank. Voor zijn stage is hij aan het onderzoeken hoe de Rabobank Voedselbanken beter kan ondersteunen. Hij is aan het onderzoeken wat de motivatie van organisaties is om wel of niet aan Voedselbanken te doneren.

Duurzaamheidsverslag CSRD: van moetje naar kans

Maandag 18 maart werd in innovatienetwerk FoodDelta Zeeland gesproken over de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Nadat Vincent Wanders, o.a. docent bij Nyenrode op dit gebied, een gedegen inleiding had gehouden vertelde Wendel van Maldegem hoe het Zeeuwse fruitbedrijf Vogelaar Vredehof, strategisch partner van het netwerk, al jaren bezig is met de opbouw van een duurzame keten richting de consument.

Inspirerende en smakelijke bijeenkomst Eiwittransitie

Protein Delta Zeeland - de Eiwittransitie, van boer tot bord (of andersom) was het thema op woensdag 6 maart in het Industrieel Museum Zeeland te Sas van Gent. Een themadag die wij mochten organiseren voor de provincies Zeeland, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Een grensoverstijgende bijeenkomst die mogelijk leidt tot nieuwe samenwerkingen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht