Zeeuwse Foodsafari bij De Baeckermat - FoodDelta Zeeland

Datum 13 oktober 2022

KOM DONDERDAG 13 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ DE BAECKERMAT. Kom een kijkje nemen op ons bedrijf en maak kennis met ons, onze producten en een aantal van onze leveranciers tijdens onze sfeervolle kerstfair. Je ‘proeft’ op deze dagen onze sfeer en onze producten. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor wie het een passie is om met streekproducten te werken. Kom jij met ons kennismaken? Aanmelden is niet nodig, vanaf 17.30 uur staat onze deur voor je open. Meer informatie vind je ook op onze website www.debaeckermat.nl

Locatie: Bernhardstraat 80 te Westdorpe

Datum + tijdstip: donderdag 13 oktober, vanaf 17.30 uur

Aanmelden: niet noodzakelijk

Uiterste aanmelddatum: n.v.t.

Max.aantal deelnemers: n.v.t.

 

    

      

     

 

 

 

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht