KOM WOENSDAG 12 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ DE BAECKERMAT. Kom een kijkje nemen op ons bedrijf en maak kennis met ons, onze producten en een aantal van onze leveranciers tijdens onze sfeervolle kerstfair. Je ‘proeft’ op deze dagen onze sfeer en onze producten. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor wie het een passie is om met streekproducten te werken. Kom jij met ons kennismaken? Aanmelden is niet nodig, vanaf 17.30 uur staat onze deur voor je open. Meer informatie vind je ook op onze website www.debaeckermat.nl
Locatie: Bernhardstraat 80 te Westdorpe
Datum + tijdstip: woensdag 12 oktober, vanaf 17.30 uur
Aanmelden: niet noodzakelijk
Uiterste aanmelddatum: n.v.t.
Max.aantal deelnemers: n.v.t.
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!