Zeeuwse Foodsafari bij Delta Big BV - FoodDelta Zeeland

Datum 11 oktober 2022

KOM DINSDAG 11 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ DELTA BIG BV.  Neem een kijkje in de stallen bij Delta Big. Zij laten u graag iets zien en vertellen over het houden van varkens en alles wat daar bij komt kijken.
Voor velen zal ook de technieken die gebruikt worden verbazing opleveren, zo is de laatste nieuwe stal volledig energieneutraal wat de verwarming betreft en het is bij de varkens altijd minimaal 20 graden C. Ook de meet- en regeltechniek voor ventilatie en voer verstrekking is volledig computer gestuurd. Het voer voor de varkens is ook iets waar hele interessante zaken bij komen kijken.

  

Locatie: Herenweg 4 te Aagtekerke

Datum + tijdstip: dinsdag 11 oktober, 13.30 uur

Aanmelden: stuur een email naar acvandam@gmail.com

Uiterste aanmelddatum: 7 oktober 2022

Max.aantal deelnemers: 10 personen

 

    

 

 

 

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht