Zeeuwse Foodsafari bij Delta Big BV - FoodDelta Zeeland

Datum 10 oktober 2022

KOM MAANDAG 10 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ DELTA BIG BV.  Neem een kijkje in de stallen bij Delta Big. Zij laten u graag iets zien en vertellen over het houden van varkens en alles wat daar bij komt kijken.
Voor velen zal ook de technieken die gebruikt worden verbazing opleveren, zo is de laatste nieuwe stal volledig energieneutraal wat de verwarming betreft en het is bij de varkens altijd minimaal 20 graden C. Ook de meet- en regeltechniek voor ventilatie en voer verstrekking is volledig computer gestuurd. Het voer voor de varkens is ook iets waar hele interessante zaken bij komen kijken.

  

Locatie: Herenweg 4 te Aagtekerke

Datum + tijdstip: maandag 10 oktober, 13.30 uur

Aanmelden: stuur een email naar acvandam@gmail.com

Uiterste aanmelddatum: 7 oktober 2022

Max.aantal deelnemers: 10 personen

 

      

 

 

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht