Zeeuwse Foodsafari bij Krijn Verwijs - FoodDelta Zeeland

Datum 13 oktober 2022

KOM DONDERDAG 13 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ KRIJN VERWIJS. Let’s Seas the Day! Kom jij donderdag 13 oktober tussen 10.00 uur en 12.00 uur naar de (SEA)FOODSAFARI bij Krijn Verwijs Yerseke
Vanochtend besteld, vanavond in huis; om onze producten zo vers mogelijk te bezorgen hebben wij aanpakkers nodig. Ga aan de slag in onze productieafdeling met het uitpakken, inpakken, versturen, sorteren en controleren van onze producten. Denk ondertussen mee over hoe we het proces nog beter kunnen laten stroomlijnen zodat we ons werk iedere dag nog leuker en beter kunnen maken.


Ben jij klaar om in het diepe te springen? Bij Krijn Verwijs draait alles om de zee. Dit is namelijk onze bron. Onze overgrootvader Pieter Verwijs begon in 1880 met het kweken van oesters. Sinds we ons kunnen herinneren, leven we met en van de zee. We zijn trots dat we zijn nalatenschap met Premier kunnen voortzetten. We zorgen er elke dag voor dat onze klanten over de hele wereld kunnen genieten van een volledig assortiment verse Premier schelpdieren en zeegroenten. Door onze actieve rol in de gehele productieketen van bron tot bord, zijn we in staat onze uitstekende kwaliteit te behouden en de meest verse producten te leveren. Kom jij ze proeven?

Locatie: Korringaweg 27-29

Datum + tijdstip: donderdag 13 oktober, 10.00-12.00  uur

Aanmelden: stuur een email naar hr@verwijs.com

Uiterste aanmelddatum: 13 oktober 2022

Max.aantal deelnemers:

 

    

      

    

 

 

 

Doorontwikkeling KAAP

‘Project New Waves gaat De KAAP een enorme boost geven’ . De KAAP wordt hét innovatiepunt waar thema’s food, energie en water samenkomen. En FoodDelta Zeeland doet en denkt mee!

Masterclass micro algen in food producten

Op dinsdagavond 12 maart organiseert HZ University of Applied Sciences een interessante masterclass over de toepassing van micro algen in food producten. De masterclass wordt gegeven door Filips Jager, oprichter en co-owner van I AM ALGAE.

Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord

Op woensdag 6 maart organiseert Bureau FoodDelta Zeeland in opdracht van Euregio Scheldemond de Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord. Laat je inspireren door verschillende sprekers op het gebied van consumentengedrag en nieuwe eiwitteelten en draag jouw steentje bij aan de totstandkoming van innovatieve ideeën!


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht