Zeeuwse Foodsafari bij Krijn Verwijs - FoodDelta Zeeland

Datum 13 oktober 2022

KOM DONDERDAG 13 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ KRIJN VERWIJS. Let’s Seas the Day! Kom jij donderdag 13 oktober tussen 10.00 uur en 12.00 uur naar de (SEA)FOODSAFARI bij Krijn Verwijs Yerseke
Vanochtend besteld, vanavond in huis; om onze producten zo vers mogelijk te bezorgen hebben wij aanpakkers nodig. Ga aan de slag in onze productieafdeling met het uitpakken, inpakken, versturen, sorteren en controleren van onze producten. Denk ondertussen mee over hoe we het proces nog beter kunnen laten stroomlijnen zodat we ons werk iedere dag nog leuker en beter kunnen maken.


Ben jij klaar om in het diepe te springen? Bij Krijn Verwijs draait alles om de zee. Dit is namelijk onze bron. Onze overgrootvader Pieter Verwijs begon in 1880 met het kweken van oesters. Sinds we ons kunnen herinneren, leven we met en van de zee. We zijn trots dat we zijn nalatenschap met Premier kunnen voortzetten. We zorgen er elke dag voor dat onze klanten over de hele wereld kunnen genieten van een volledig assortiment verse Premier schelpdieren en zeegroenten. Door onze actieve rol in de gehele productieketen van bron tot bord, zijn we in staat onze uitstekende kwaliteit te behouden en de meest verse producten te leveren. Kom jij ze proeven?

Locatie: Korringaweg 27-29

Datum + tijdstip: donderdag 13 oktober, 10.00-12.00  uur

Aanmelden: stuur een email naar hr@verwijs.com

Uiterste aanmelddatum: 13 oktober 2022

Max.aantal deelnemers:

 

    

      

    

 

 

 

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht