Zeeuwse Foodsafari bij Krijn Verwijs - FoodDelta Zeeland

Datum 13 oktober 2022

KOM DONDERDAG 13 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ KRIJN VERWIJS. Let’s Seas the Day! Kom jij donderdag 13 oktober tussen 10.00 uur en 12.00 uur naar de (SEA)FOODSAFARI bij Krijn Verwijs Yerseke
Vanochtend besteld, vanavond in huis; om onze producten zo vers mogelijk te bezorgen hebben wij aanpakkers nodig. Ga aan de slag in onze productieafdeling met het uitpakken, inpakken, versturen, sorteren en controleren van onze producten. Denk ondertussen mee over hoe we het proces nog beter kunnen laten stroomlijnen zodat we ons werk iedere dag nog leuker en beter kunnen maken.


Ben jij klaar om in het diepe te springen? Bij Krijn Verwijs draait alles om de zee. Dit is namelijk onze bron. Onze overgrootvader Pieter Verwijs begon in 1880 met het kweken van oesters. Sinds we ons kunnen herinneren, leven we met en van de zee. We zijn trots dat we zijn nalatenschap met Premier kunnen voortzetten. We zorgen er elke dag voor dat onze klanten over de hele wereld kunnen genieten van een volledig assortiment verse Premier schelpdieren en zeegroenten. Door onze actieve rol in de gehele productieketen van bron tot bord, zijn we in staat onze uitstekende kwaliteit te behouden en de meest verse producten te leveren. Kom jij ze proeven?

Locatie: Korringaweg 27-29

Datum + tijdstip: donderdag 13 oktober, 10.00-12.00  uur

Aanmelden: stuur een email naar hr@verwijs.com

Uiterste aanmelddatum: 13 oktober 2022

Max.aantal deelnemers:

 

    

      

    

 

 

 

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht